23. kesäkuuta 2008

Tänä aamuna sekoilin kunnolla. Ensinnäkin näin unta jossa soitin vahingossa pomolle. En sanonut mitään mutta he tulkitsivat sen niin että merkitsivät minut sairaslomalaiseksi. Damn. Sitten kun oikeasti heräsin yritin soittaa automaattinumeroon mutta lähetinkin vahingossa tyhjän tekstiviestin. Ensin luulin että se viesti lähti veljelle mutta se menikin toiseen automaattinumeroon. Olen juuri herättyäni unenpöpperössä täysin edesvastuuttomassa tilassa. Enemmän sekaisin kuin kahden promillen humalassa.

Kotiin tullessa meinasi iso saksanpaimenkoira hyökätä kimppuun, ja omistaja vaan hyssytteli "elä, elä". Koiranpitokielto tuommoisille idiooteille jotka eivät osaa koiraansa kouluttaa.

Televiisiokin on hajoamassa. Kohta posahtaa koko paska. Toivottavasti saisi vietyä huoltoon ensi viikolla.

Tänä viikonloppuna on Siilinjärvellä kissanäyttely minne pitäisi mennä katsomaan kun Bella tekee ensiesiintymisensä estradilla. En tosin tiedä miten se onnistuisi sillä tulen olemaan töiden jäljiltä ihan sippi ja bussiaikataulutkaan eivät näytä sopivilta.

Resident Evil 5 has to be very high up on the “upcoming” wish-list for any self-respecting 18-35 year-old male. Jostain syystä tuokin lause ärsyttää..

Ei kommentteja: