1. lokakuuta 2013

And then there were none

Lauantaina oltiin jääkiekko-ottelussa Kalpa-TPS, Kalpa taisi voittaa 3-0. Päästiin otteluun ilmaiseksi kun käytettiin äidin ja veljen kausikortteja. Ja nämä erääthän olivat VIPissä, alunperin oli tarkoitus meidänkin olla mutta meni jo liian kalliiksi. Ensimmäinen erä oltiin fanikatsomossa ja viimeiset kaksi seisomakatsomossa jossa kaikki istuivat. En ymmärrä. En jaksanut edes lähteä baariin pelin jälkeen vaikka olin odottanut sitä innolla pitkään, Intron jälkipeleissä olisivat olleet Kapaset. Kotona pelasin Resident Evil 4:ää enkä jaksanut juoda kuin yhden lasin viiniä. Jos ei enää viina maistu tai känni kelpaa niin oon jo valmis hautaan? Mikä lie masennus tai ahdistus. Paska olo ja kivut, ja haluaisi nukkuakin joskus.


Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä en saanut nukuttua moneen tuntiin, ja sitten kun sain niin oli tietysti paniikkikohtauksia. Sitten heräilin endo-kipuihin ja sitten kissat riehuivat ja tiputtivat tavararoita ja sitten Olle rupesi leikkimään kynän palasella. Viime aikoina kaikki yöt ovat olleet paskoja, sydän hakkaa.

Viikonloppuna tapahtui myös kai toisen kerran niin että itsekin heräsin nauruuni kesken unien. Mutta nyt ensimmäisen kerran muistin unen joka nauratti niin paljon että oli pakko nauraa ääneen oikeasti. Unessa Olle yritti lentää, heilutteli etutassujaan. En ymmärrä mitä niin hiton hauskaa tuossa muka oli että oli pakko herättää kaikki nauramalla.

Tuli hiukan valehdeltua otsikossa, Downton Abbey on vielä jäljellä. Ja Walking Dead alkaa 13.10.


Tosin teetä ei kannata juoda sillä se on myrkkyä. Varmaan viina on terveellisempää?


Stephen King lyttää Twilightin (ja Nälkäpelin)
Aika outoa sillä luulin Kingin pitävän Nälkäpelistä, sen markkinoinnissahan on käytetty Kingin kehuja! En ymmärrä nyt ollenkaan.

Ei hiilihydraatteja urheilijoillekaan

Ei kommentteja: