15. lokakuuta 2013

Halloween-asuni 2013

Kuopiossa Halloween-bileet on la 26.10. Passionissa ja la 2.11. Onnelassa. Minä kun luulin etten töiden takia pääsisi ollenkaan Halloween-bilettämään tänä vuonna, mutta nyt voisin halutessani mennä vaikka molempiin.

En olekaan vielä esitellyt asuani. Hahmo Lisa Reisert elokuvasta Yölento ei todellakaan ole Halloweeniin sopiva tai millään tavalla jännä. Ja varmasti sellainen asu jota kukaan muu ei tunnistaisi.

Ensin the real thing eli Red Eye-elokuvan Lisa. Yrittäis olevinaan esitellä sitä vaatetusta..




Ensimmäisenä syy miksi sain idean tähän asuun eli eBaysta sattumalta löytämäni peruukki, joka sopii hyvin wannabe-Lisalle.


Sitten alustoppi. Miten voikaan olla vaikeaa löytää vaalea ei-puuvillainen v-aukkoinen hihaton toppi? Ensimmäinen Ebaysta ostamani ei tullut koskaan perille. Huutiksesta löytyi sitten tämmöinen (keskellä).


Oli vaikeaa löytää tarpeeksi yksityiskohtaisia ja tarkkoja kuvia Lisan mustasta hameesta. Tämä satiinihame osunee tarpeeksi lähelle.


Oikeanmallista valkoista kietaisuneuletakkia en löytänyt ollenkaan. Tämä huutiksesta ostamani on vaaleansininen.


Slingback-kengäthän minulla jo oli, kun hankin ne aiemmin. Nyt olisi toisetkin paljon kivemmat, mutta ne eivät sovi Lisa-asuun. Ja kengissähän on se ongelma että jos meinaa mennä niissä ulos lokakuun lopussa/marraskuun alussa niin autolla pitäisi päästä ovelta ovelle.


Puuh, jokohan siinä oli kaikki?

Ei kommentteja: