8. lokakuuta 2013

Oli jo aikakin

Eilen maanantaina käytiin äidin kanssa katsomassa elokuva Oli aikakin. En tajua miksi se oli Scalan suurimmassa salissa, katsojia ei kovin montaa ollut. Mutta onpahan nyt testattu Scalan ykkössalikin. Suurin osa romanttisista elokuvista on mielestäni pyllystä mutta tämä oli ihan hyvä. Suurin syy miksi halusin katsomaan tämän leffan on naispääosan esittäjä Rachel McAdams. Ja tämä promokuva! Leffassa taisikin olla kaikkien aikojen häät..


Ennen elokuvaa näytettiin traileri leffasta Last Vegas, josta en tiennyt aikaisemmin. Se on komedia jossa kokoontuvat vanhat miestähdet: Morgan Freeman, Robert De Niro, Michael Douglas ja Kevin Kline. Traileri oli tosi hauska mutta yleensä silloin traileri on parempi kuin itse leffa. Näytettiin myös Dianan traileri, siinäpä on leffa joka ei kiinnosta tippaakaan. Pyhäinhäväistystä nuo tuommoiset paskat.

Viime viikolla katsoin kehutun romcomin 500 Days of Summer. Täysin turha elokuva. En tykkää yhtään naispääosanesittäjästä. Ja kappas vaan kun hänen oli alunperin tarkoitus olla myös Oli aikakin naispääosassa. No enpä tosiaankaan olisi silloin mennyt sitä katsomaan!

Downton Abbeyn neljännen kauden kolmannessa jaksossa tapahtui jotain niin oksettavaa ja ahdistavaa että en olisi halunnut katsoa jaksoa loppuun asti. Oli pakko lopettaa jakson katsominen kesken ja jotenkin yrittää kerätä voimia tulevaa varten. Ison juonipaljastuksen sisältävä linkki suomeksi

En tajua miksi Downton Abbeyn kolmen ensimmäisen kauden dvd-boksin mainoksessa käytetään neljännen kauden promokuvaa. Todella törkeää sillä se paljastaa ihan liikaa. Kuvasta kun sattumoisin puuttuu jo kuolleet hahmot.

Ei kommentteja: