31. lokakuuta 2013

Lesbojen yö

Viime lauantain Halloween-biletys oli kai ihan onnistunut, vaikka joutuikin sitä varten menemään teinihelvetti Passioniin. Siellä oli tarjolla vain kahta eri Absolutia, tuntui vähän tyhmältä ottaa Citronia kun sitä olisi kotonakin. Asuni oli kompromissi, peruukki Lisa-asusta ja kaikki muu samaa vanhaa paskaa eli jotain mustaa kissaa. Taitaa tuo peruukki olla uusi suosikkini eikä enää pitkä blondi Barbie.

Näköjään nyt lauantaina 2.11. on Halloween-bileet Onnelan lisäksi myös Puikkarissa. Vaikea valinta? Onpa olemassa se kolmaskin vaihtoehto.


Yhtenä yönä näin monta aika erikoista unta. Yhdessä niistä olin hiihtämässä pikkuveljeni kanssa. Vanhassa tutussa hiihtopaikassa oli hirveä ylämäki eikä päästy sitä ylös. Veli loukkasi lopussa itseään hiihtohississä. Toisessa unessa olin tehnyt Ihmemies-videon, jonka kohtaukset eivät olleet peräisin ainakaan sarjasta. Musiikkina videossa oli Remy Zeron Save me (Smallvillen tunnari). Viime yön unen aiheena oli puolestaan Walking Dead, joka alkaakin näkyä Suomessa vain päivän viiveellä, maanantaisin. Kysymys kuuluukin jaksaako odottaa niinkään vähän?

Olin kytännyt monta kuukautta milloin eBayssa tulee myyntiin hyväntekeväisyys-marsu/kanikalenteri. Ja ihan turhaan, sillä sain sähköpostia että nyt se on myynnissä. Tuotteen esittelytekstissä oli hassua kun hehkutettiin miten kalenteri on vuosi vuodelta suositumpi, kun jopa mm. Suomesta asti on sitä tilattu. Ihan takuuvarmasti  olen ainoa suomalainen tilaaaja..

Ei kommentteja: