9. lokakuuta 2013

Breaking Bad: Stoned in love

Jatkamme väkisin sarjaa paskat videoni, kun kolme uusinta on olevinaan valmistunut enkä ole esitellyt niistä vielä yhtäkään. Etenemme kronologisessa järjestyksessä, eli aikaisemmin valmistuneet ensin.

Vieköhän tämä voiton oudoimmissa yhdistelmissäni? Ehkä ei, Resident Evil 4-videoni taitaa olla vieläkin friikimpi. Mutta miksi ihmeessä halusin tehdä Breaking Bad-videon biisistä Stoned in love?

No ensinnäkin rakastan kyseistä biisiä, ja halusin tehdä siitä ylipäänsä jonkun videon. Voittajaksi valikoitui Breaking Bad sillä stoned on kai jonkinlaista huumesanastoa. Joten senhän on pakko olla täydellinen yhdistelmä, vaikka sitten hampaat irvessä ja verta vuotaen. Siis ei todellakaan ollut helppoa.

Käytössäni oli vain neljännen ja viidennen kauden jaksot (paria vikaa ei ollut vielä tullut, eikä minulla kyllä ole neljännen kauden ensimmäistäkään). Urakkaa taas vaihteeksi riitti, kun piti ensin Virtual Dubilla muuttaa jokainen jakso avi-muotoon. Alunperin minun oli tarkoitus tehdä (ensin) video Jessestä, musiikkina Take Thatin Said it all (tuo video on ns. työn alla). Mutta se vaihtui sitten kesken kaiken tähän, joka kertoo Waltin ja Jessen suhteesta.

Luulin että biisissä lauletaan good love, mutta lyrics-sivustojen mukaan se onkin good luck. No tämän videon good luck on sitten puhdasta vittuilua. Aikasemminhan luulin myös sanojen menevän as if I can, mutta se onkin as if I care.

Breaking Bad musiikki/fanivideo. Walt/Jesse. Musiikki: Stoned in love/Chicane feat. Tom Jones!



Ei kommentteja: