1. lokakuuta 2013

HK:n Kinkku-savujuustomunakas

HK:lta on tullut uutuutena kaksi vähähiilihydraattista mikromunakasta, maut ovat kinkku-savujuusto ja makkara. Makkaraversiota en halunnut koska siinä on enemmän hiilihydraatteja HK:n Sinisen eli jauhomakkaran vuoksi.

Kuten aiemminkin kokeilemani HK:n vhh-eines tämä kinkku-juustomunakas oli pettymys, kamalaa ja kamalannäköistä mössöä. Olisihan se pitänyt arvata sillä en voi muutenkaan sietää noita teollisia kinkkusuikaleita. Mutta mikä pahinta maku oli täyttä paskaa. Kaikkea pitää kokeilla kerran mutta eipä tarvitse tätäkään HK:n tuotetta ostaa uudelleen.

Erikoisinta tuotteessa oli höyryventtiili. En nykyään normaalisti lämmitä mikroruokia muoviastioissaan, sillä niistä irtoaa lämmitettäessä hormonihäiritsijöitä. Mutta tämä munakas tungetaan sellaisenaan mikroon, ja höyryventtiili viheltää kun ruoka on valmista. Vajaa kolme minuuttia siinä kesti.

Hinta noin kolme euroa.


Kun haluan VHH-valmisruokaa valintani on Saarioisten Beef Stifado, Pekoninen jauhemaksapihvi tai Häränmurekepihvi. Kokkikartanonkin ruuat kelpaisivat mutta ovat liian kallliita.

Ei kommentteja: