30. syyskuuta 2013

Breaking Badin viimeinen jakso

Suhteeni Breaking Badiin oli lyhyt mutta intensiivinen, ja nyt se on loppu. Aivan liian pian. Näin viimeisestä jaksosta unta kahtena yönä. Ensimmäisessä Jesseä ei näkynyt kuin pari sekuntia lopussa ja hän jäi vangiksi kokkaamaan methiä, ja toisessa oltiin louhoksella kuten kirjassa (Kateus) jota luen parhaillaan.

Breaking Badin viimeiset kaksi jaksoa olivat aika turhia, sen kolmanneksi viimeisen parhauden jälkeen. Toivoin että Jesse ei kuolisi mutta ajattelin ettei hän varmaan mitenkään voi hengissä säilyä. Niinpä aloin ajatella että Jessen onkin parempi tai pakko kuolla, hän on tehnyt tai aiheuttanut niin hirveitä asioita ettei voisi elää niiden kanssa. (Ihan niin kuin Prison Breakin Michaelinkin oli parempi kuolla.) Ja sitten kun Jesse selvisikin hengissä niin olenko jopa pettynyt?

En vaan ymmärrä Walterin mielenmuutosta. Ensin halusi tapattaa Jessen silmiensä edessä mutta sitten pelastikin hengen. Tietysti Jessen kohtalo on avoin, jokainen voi kuvitella mitä haluaa mitä hänelle tapahtui seuraavaksi. Vihaajien mielestä Jesse ajoi rotkoon tai peräti Brockin päälle... lol.

Noh Breaking Badin loppu oli kuin lahjapaperiin kääritty paketti faneille. Kaikki päättyi niin kuin suurin osa faneista toivoi, ei ollut mitään yllätyksiä. Walt tappoi natsit ja pelasti Jessen, Jesse tappoi Toddin, Lydia sai risiiniä. Ja tietysti Walt kuoli.

Breaking Bad: The Complete Series DVD tahtoo!! Tuo julkaistaan marraskuun lopussa, mutta milloin lie suomitekstitetty versio?

Ei kommentteja: