11. syyskuuta 2013

Jotain shittiä

Kattelinpa pari leffaa. Ensinnäkin oli jo korkea aika katsoa Pahuuden kosketus eli Frailty dvd, sillä ostin sen jo viisi vuotta sitten, samalla kun otin tatuoinnin. En ollut nähnyt leffan alkua koskaan. Hyvin olin unohtanut asioita. Muistin kyllä että pollari kuolee veljensä tekoja tunnustamaan tulleen tyypin toimesta. Mutta en muistanut että tämä tyyppi on sheriffi ja että demonit ovatkin oikeita eikä vain isän kuvitelmaa.

Toinen katsomani leffa oli Red Lights jota on haukuttu hitosti. Elokuva kertoo kahdesta tyypistä jotka paljastavat paranormaaleja huijareita. Kunnon juonenkäänne lopussa. Ihmiset valittavat kun Sigourney Weaverin hahmo kuoli "aikaisin". No sehän oli päivänselvää jo ennen alkua, koska hän ei ollut ns. first billed näyttelijä!

Mikä on vituttanut viime aikoina: Dexteristä on jäljellä enää kaksi jaksoa, ja suht luotettavan juonipaljastuksen mukaan Debra kuolee. En kestä.

Mikä vitutti eilen ja vituttaa tänään: Joe Hillin kirjaan Sarvet perustuvasta elokuvasta on julkaistu ensimmäinen pätkä! Leffa on nähty Toronton elokuvajuhlilla, mutta ensi-ilta USA:ssa on vasta ensi vuonna. Ja ei tietenkään ole mitään takeita siitä tuleeko se edes teattereihin Suomessa. Leffassa on kuulemma "kivoja" käärmekohtauksia. Haluan nähdä tämän leffan nyt heti tänään eilen!


Ja mitäs nyt sitten kun Veljmiehessä ei ollut Latzin Exotic-makua? Ei kai vain ole poistumassa markkinoilta? Kuvassa Kalin mielipide.. Kali-raukka pääseekin ensi viikolla viimein hammaslääkäriin.


Hauskoja kissakuvia
Lisää hauskoja kissakuvia
 
Päivän paras otsikko: Breaking Bad -legosarja - rakenna oma huumelaboratorio!

Ei kommentteja: