20. syyskuuta 2013

Diabetes - ei kiitos!


Lars-Erik Litsfeldt: Diabetes ei kiitos!

Tässäpä taas luettavaa diabeetikoille, esi-diabeetikoille tai muuten vaan lihaville. Valinta on sinun: Hiilihydraatit vai terveys/hoikkuus?


On terveellisempää olla normaalipainoinen eikä sairastaa diabetesta kuin olla ylipainoinen diabeetikko. Silti karppaamalla hankittu terveys on aina erittäin epäterveellistä! Näin Suomessa vuonna 2013.

Miksi lihot etkä laihdu? Insuliini estää rasvan palamisen ja edistää rasvan kertymistä elimistöön.

Ihmiselimistö tuottaa tyydyttynyttä rasvaa solujen seinämien rakennusaineeksi. Odotan sitä milloin äidinmaito todetaan laittomaksi, siinähän on sitä pahaa kovaa eläinrasvaa?! Kasvirasva-korvikkeita kaikille lapsille!

Diabeetikko tulee ajan myötä yhä sairaammaksi vaikka hoitaisi itseään hyvin. Lopulta joutuu väistämättä aloittamaan pistoshoidon ja sitten saa diabeteksen sivuoireita. Tämä on niin sanottu diabeteksen "normaali taudinkulku". Mutta tältä voi välttyä. Vastoin yleistä käsitystä kakkostyypin diabeteksesta on mahdollista parantua. Parantavan lääkkeen nimi on vähähiilihydraattinen ruokavalio.


Lääketeollisuuden tavoitteena on pitää diabeetikko mahdollisimman kauan hengissä, mutta tarkoituksena on samalla ylläpitää sairautta. Lääketeollisuus ei todellakaan halua diabeetikon parantuvan! Heillä on tavoitteena pitkäaikainen asiakas, eikä siksi esimerkiksi parannuskeino tai rokote diabetekseen ole toivelistalla.

Viralliset suositukset tekevät sinusta entistä sairaamman. Kuvassa erään diabeetikon verensokeriarvot suositusten mukaisella ruokavaliolla sekä vähähiilihydraattisella (alempana):




Näin yksinkertaista se on: Sokerista sairastuvan ei pidä syödä sokeria.

Kuinka monta jalkaa joudutaan amputoimaan ennen kuin ruokavaliosuosituksia muutetaan?

Ei kommentteja: