23. syyskuuta 2013

Dexterin loppu

REMEMBER THE MONSTERS

Tämä postaus sisältää juonipaljastuksia Dexterin kaikkien aikojen viimeisestä jaksosta!

Spoilerit olivat oikeassa: Debra kuolee. Aivokuolee veritulpan takia leikkauksensa jälkeen ja Dexter irrottaa töpselin seinästä. Dexter tappaa Saxonin. Dexter hautaa Debran ruumiin mereen. Dexter lavastaa oman kuolemansa, Slice of life tuhoutuu myrskyssä. Hannah ja Harrison pakenevat Argentiinaan. Lopussa Dexter elää yksinäisyydessä tukkirekan kuljettajana. Totuus Dexteristä ei paljastu kenellekään. Eli kahdeksan vuotta elämästäni meni hukkaan.

Debran kuoleman arvasi jo näistä kuvista asti, ei ruumis voinut olla kenenkään muun kuin Debin. Onneksi 'Quinn on uusi Dexter' ei toteutunut. Aika typerää ettei Dexter tappanut oikeasti itseään. Mutta ehkäpä parempi rangaistus hänelle on elämä yksin, ilman poikaansa ja Debraa sekä tietoisuus kaikesta mitä on tehnyt, tuhonnut ja tappanut.

Michael C. Hall on kuulemma samaa mieltä kuin minä, hän on sanonut että Dexterissä käytettiin liikaa materiaalia toiseen kauteen. Dexterin ruumiiden löytymisen olisi pitänyt olla vasta viimeisen kauden juonikuvio! Mutta Dexterin olisi ehdottomasti pitänyt jäädä kiinni tekosistaan, tunnen itseni petetyksi kun niin ei käynyt.



Ei kommentteja: