6. maaliskuuta 2014

PSN eli voihan pollepakana sentään

Rekisteröidyin viimein Playstation Networkiin, tai mikä se nyt onkaan. Se väitti kivenkovaan että nimimerkki 'tapsaolle' ja kaikki sen muunnokset ovat jo käytössä. NO EIVÄT TIETENKÄÄN OLE. Ymmärtäisin jos se olisi valittanut siitä että nimimerkki ei saa olla liian samanlainen kuin sähköpostiosoite. Mutta ei, se valehteli että tunnukset ovat jo käytössä. Pah ja paskanmarjat.

Ensimmäisenä ostin PS Storesta pelit Resident Evil 4 + Code Veronica, jotka maksoivat yhdessä pakettina saman verran kuin pelkkä RE4 olisi maksanut yksinään. Ostin nelosen vain siksi koska haluan haarniskan. Mutta nytpä harmittaakin vietävästi se että kontrollit noissa peleissä ovat "väärät". X:ää ei mitenkään saa toimintanäppäimeksi eli sillä ei ammuta. Perseestä on sekin että tähtääminen ja ampuminen pitää tehdä oudosti ja vaikeasti samalla kädellä. Huok. Pitääkö kaikki aina ihan väkisin pilata jotenkin?



2 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

Tuo on kyllä ärsyttävää jos samojen pelien eri versioissa ne näppäimet vaihtelee aivan laidasta laitaan. Minulla on noita ressoja kutakuinkin jokaiselle laitteelle niin oppinu olemaa joustava niiden kontrollien kanssa. Harmi että tuo versiosi on konsoliversio, jos olisi ollut PC:lle niin näppäimet olisi voinu vapaasti uudelleenmapata toisilla ohjelmilla :/

Bella kirjoitti...

En vaan osaa.. Ikävää tuntea itsensä aloittelijaksi pelissä jonka on pelannut läpi kymmeniä kertoja.