25. maaliskuuta 2014

Peli: Resident Evil 4 prolla

Pistäkää huonommaksi: aika 26h 26min, kuolemia 171, tallennuksia 77.

Miksei Gamecuben pro tuntunut koskaan näin vaikealta? Tosin väittävät kuulemma netissä että Gamecubella special asulla Leon saa vähemmän damagea. That must be it. Ja nyt minulla oli sentään isona helpotuksena haarniska-Ashley! Ja silti oli hiton vaikeaa.

Olin hätää kärsimässä jo kylässä, piti yrittää aika monta kertaa ennen kuin onnistui. Farmilla farmasin inventoryn täyteen kananmunia, lähinnä kultaisia ja ruskeita. Ilman niitä olisin varmasti joutunut umpikujaan, sillä niiden kanssakin olin täysin kusessa.

Ensimmäinen Gigantekin oli vaikea - miksen muista vastaavaa Gamecubelta? Että veistä käytettäessä pitää painaa jompaa kumpaa kahdesta napista, ja jos painaa väärää tai oikeaa liian hitaasti kuolema tulee?

Ensimmäinen kohta mihin meinasin oikeasti jäädä jumiin olivat haarniskat. Lopulta onnistuin kun käytin kaikki flash granadeni ja yhden magnumin ammuksen.

Pelasin itse kaiken vain kahteen Giganteen asti. Minulla on nykyään paha tapa pistää Giggeli pelaamaan kaikkien pelien "vaikeat" kohdat. Eli kaikki pelit kokonaan? Noh ihme kyllä pelasin itse kaiken Krauserin (kuolemia siinä luvussa 24 kpl) ja luvun 5-4 kolmesta "kentästä" ensimmäisen ja kolmannen. (keskimmäisessä pisti pikkuisen vihaksi kun oli kerrankin mennyt hyvin ja Mike räjäytti hyväksi havaitun piilopaikkani. Kuolemahan siitä seurasi. Gee, thanks mate. Reilu kerho?) Vihaan JJ:tä enkä vain kestä ajatustakaan treffeistä hänen kanssaan... Krauseria vastaanhan paras ase on veitsi, paitsi kenties pomoon.

Saddler on aina mielestäni ollut helppo, ainakin Salazariin verrattuna. Mutta nykyäänhän Salazar on niin helppo, kun tietää niksin. Ei pidä liikahtaakaan ja ainoa hankaluus on vain osua silmään sen ainoan kerran magnumilla.

Nyt Saddler tappoi minut ties kuinka monta kertaa ja voi sanoa että meinasin sunnuntaiyön ratoksi hypätä ikkunasta. Ja sitten vielä se jet ski-ajelu jossa onnistuin myös kuolemaan lukemattomia kertoja. Pelkkää kuolemaa siis koko peli. Mikähän on kuolemisen maailmanennätys RE4:ssä?

Älyttömän koville otti. Taidan tästä lähtien pelata RE4:ää vain easyllä, sillä se sopii tasolleni parhaiten. Ja Chicago typewriterillä. Rakastan sitä asetta niiin paljon.




If Video Games Were Real ~ Resident Evil 4

Joskus on jotain häiriötekijöitä...

Ei kommentteja: