27. helmikuuta 2014

Kuuden tunnin ostosreissu

Maanantaina 24.2. lähdettiin kotoa aamukymmeneltä ja takaisin tultiin neljältä. Vähän otti koville, kun takana oli rankka viikonloppu. Enkä tajua miksi minulla aina shoppaillessa rupeaa koskemaan kovasti vasempaan olkapäähän.

Kontti --> Kolmisopen Citymarket --> Jysk --> Kirpparilla --> Maxi-Makasiini --> Prisma

Kävi tosi hyvä tuuri kun Citymarketissa oli haluamani PS3-peli Heavy Rain (20€). Mutta valitettavasti siellä oli myös LA Noire 20€ hintaan, minähän maksoin siitä laivalla 35 euroa. Buu. Ei tullut aikaisemmin pieneen mieleenkään katsoa olisiko noita pelejä joissain nettikaupoissa, koska ne ovat niin vanhoja. Mutta näköjään niitä on. Seuraavaksi hankintalistalle pääsi Saints Row 3, kiitos tämän.

Jyskistä ostin New York-pimennysverhon ja Prinsessa-pussilakanan. Minäkö muka lapsellinen? Miksi pitäisi olla joku tylsä pussilakana kun voi olla nättikin? Pimennysverhon laitoin keittiön ikkunaan, jossa ei jostain syystä ole sälekaihdinta. Kissat tykkäsi kun vaihdoin keittiön raapimapuun makkariin ja päinvastoin. Voi sanoa että puussa oli mukana pari salamatkustajaa kun siirsin sitä.



Ei kommentteja: