6. helmikuuta 2014

Illegal drugs

Idiootti iski taas. Oli tarkoitus tilata iHerbistä chlorophylliä koska sitä suositellaan endoon, mutta ostinkin vahingossa chlorellaa. Toki chlorellassa on chlorophylliä, mutta myrkkyä se on silti, kuten muuten myös spirulina. En missään vaiheessa tajunnut että jokin mättää. Tuota ostamaani chlorella-tuotetta ei edes ollut varastossa ja ihan turhaan siis sitä odottelin saapuvaksi. Hukkaan meni siis nekin rahat, argh. No tilasin nyt viimein oikeasti chlorophylliä.

Tilasin pari tuotetta vain siksi että halusin nähdä onko niistä apua yöllisiin paniikkikohtauksiini. Kun arvosteluiden ja netin mukaan voisi olla. Inositolin väitetään olevan hyväksi myös maksalle, joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla? No valitettavasti en huomannut mitään rauhoittavaa vaikutusta. Aion silti käyttää tuota nyt, ihan vain maksan ja endon vuoksi.

Samaa ei voi sanoa L-Theaninesta. Kiitos sen viime yö oli kamalin pitkään aikaan, monta kohtausta. Tuon pitäisi laskea verenpainetta, mutta minulla se ainakin heittelehti. Yön ihanuutta lisäsi vielä Olle, joka kaiveli epätoivoisesti kirjahyllyn alta patteria.

Olin innoissani Lidlissä kun hyllyssä olikin vielä Vitatabsin b-vitamiinia. Niitä oli vain erä myynnissä ja halvalla, enkä edellisellä käynnilläni niitä ollut enää huomannut. Rohmusin siis kaksi purkkia mutta kassalla meinasi tulla stoppi kun kone sanoi että "ei myyntiä". Kaksi myyjää selvitteli asiaa ja lopulta sain jopa ostettua nämä ilmeisen laittomat huumeeni. Kuitissa ne näkyivät nimekkeellä 'elintarvikkeet'.

Ei kommentteja: