14. kesäkuuta 2013

Laskut ovat roskapostia

Verenpaine nousi ihan pikkuisen kun posti toi keskiviikkona maksumuistutuksen DNA:lta. E-laskut ovat niiin käteviä. Varsinkin silloin kun ei saa laskusta mitään ilmoitusta, ja seuraa maksumuistutus. Olen saanut e-laskusta ilmoituksen huhtikuussa ja kesäkuussa, mutta en toukokuussa. Eikä se lasku edes näkynyt verkkopankissa hyväksymättömissä laskuissa, mistä olisin sen jopa huomannut.

Ja kaiken syylliseksi paljastui Yahoon sähköposti, joka on näköjään jossain vaiheessa ruvennut siirtämään viestejä spammi-kansioon, ei tuollaista ennen ollut. Olinkin ruvennut ihmettelemään miksi saan nykyään niin paljon vähemmän roskapostia. Ja miksi viime aikoina esimerkiksi palkkalaskelmanikaan eivät ole tulleet perille. (luulin palkanlaskijan vain laiskottelevan) Eli pitää olettaa että ilmoitus toukokuun laskusta on mennyt roskapostikansioon. Sieltä löytyikin vaikka mitä..

Tiistaina kävin työkkärissä. Siellä on systeemi hiukkasen muuttunut, enää ei oteta heti aluksi vuoronumeroa vaan jonotetaan kaikki yhdessä infotiskille. Olihan se kahden vuoronumeron systeemi typerä, mutta ei tämäkään hyvä tai edes parempi ole. Joo, mihinkään ei voi olla tyytyväinen.

Ihmettelen kovasti miksei krapulaa mainosteta laihdutuskuurina? Työkkärireissulla farkut meinasivat tippua jalasta.

Sitten tapahtui semmoinenkin ihme että kaadoin lauantain viininjämät viemäriin. Viinin juomisessa on tosiaan se huono puoli että jämiä jää aina, sillä en todellakaan vedä koko pulloa kerralla. Ja avattu viini pilaantuu nopeasti, varsinkin tuo olisi sillä siinä ei ollut edes kunnon korkkia. Oli nimittäin ensimmäinen luonnonkorkkinen viinini. Enkä muuten saanut sitä pulloa itse auki. Juhannuksena ajattelin juoda vain pikkupullon Gato Negroa, eli sitä samaa jolla aloitin viininjuojan urani joulukuussa.

Laskinpa huvikseni kuinka montaa erilaista teetä minulla on, yli 20. En silti ole mikään oikea tee-fani, sillä en ole juurikaan harrastanut irtoteetä. Minulla on ollut kolme erilaista irtoteen suodatinta, ja jokainen niistä on päästänyt läpi mukiin niitä irtoteen hippusia, hyi. Mutta jee, nyt löytyi jopa sellainen suodatin joka ei päästä paskaa läpi, iHerbistä:  The Tao of Tea, Easy Tea Brewer. Uskalsin tilata kun kehuttiin ja toimii.

Kalinraikas lasinalunen.

Ei kommentteja: