22. kesäkuuta 2013

Juhannus on so last season

Mikähän siinä on että näinä yleisinä bilepäivinä minä en ole koskaan liikenteessä? Uusivuosi, vappu, juhannus... Viime juhannuksena olin mutta se olikin poikkeus. Nytkin oli harkinnassa jonnekin lähtö mutta muutamat syyt hiukan estivät. Ensinnäkään bussit eivät kulje, joten olisi tullut parille drinkille hintaa jos olisi vetänyt molempiin suuntiin taksilla. Se viime kerran jälkeinen kamala krapula ei inspiroinut juomaan nytten, olen kai saavuttanut pohjan. Lisäksi onnistuin jotenkin oudosti syömään itseni ähkyyn ja viini ei sen jälkeen oikein maistunut. Serious drinking ja ruoka eivät vain sovi yhteen. Enkä edes syönyt paljon. Olin ostanut Lidlistä antipasti-lautasen, ja söin siltä kaksi kappaletta kutakin alkuruoka-lajia sekä kaksi nakkia. Niin pieni ruokamäärä..

Ja tietysti sitten on se syy että virallisina juhlapäivinä porukkaa on liikkeellä ihan liikaa, me not likey. Lisäksi juhannuksena monet baarit ovat kiinni, tosin nykyään yhä useampi on auki. Toista se oli ennen vanhaan minun nuoruudessani.

No pelasinpa sitten juhannusaaton kunniaksi Simssiä Gamecubella, kahteen asti yöllä. Olin ollut kolmannessa talossa Mimin luona jumissa pitkään. Olin pitänyt onnistuneet bileet ajat sitten mutta valitsemani uhri ei vain suostunut yhteenmuuttoon. Kolmas talo vain on ylivoimaisesti vaikein. Neljännessä talossa bileissä eivät kaikki vieraat olleet ehtineet vielä edes ottaa ruokaa kun bileet olivat jo onnistuneet. Neljäs talo alkoikin mainiosti kun kämppis teki ruokaa ja sytytti tulipalon kaksi kertaa. En ollut muistanut laittaa keittiöön palovaroitinta. Ja en tajunnut että ilman ruuanlaittopisteitä tulipalo tulee. Noh ei sentään kämppis palanut vaikka seisoskeli pitkään tulen keskellä kaivamassa nenäänsä. Tuli tehtyä se virhe että valitsin entertainment-uran, se on todella rasittava kun ystäviä pitää olla miljoona.

Juhannusyö oli vaikea, olin valveilla vielä aamuneljältä. Ei nukuttanut, sydän hakkasi ja vasen käsivarsi oli kipeä ja puutunut kuten yleensäkin öisin. Vältyn yöllisiltä paniikkikohtauksilta vain jos juon itseni sammumispisteeseen asti, se ainoa hyvä siinä puoli on.

Juhannusnimeni on Viina Hörhö...



Sain Pointshopilta 20 euron lahjakortin ja tilasin CDONilta itselleni syntymäpäivälahjaksi Downton Abbeyn kolmannen kauden dvd:n. Ja totta kai pari tuntia sen jälkeen kun olin tilannut tuli postikulut pois-tarjous. Ostos oli muutenkin täysin turha sillä Downton Abbeyn kolmannen kauden uusinnat alkavat perjantaina 28.6. klo 19, eli äitinikin kaiketi pystyy ne jaksot nyt viimein katsomaan.

Juhannushan kului kivasti Halloween-asua miettiessä, osaan aina elää hetkessä. Olin jo aiemmin ajatellut asuksi enkeliä, siihen tarvitsisin vain pienet siivet. Mutta sitten tajusin että haluaisin pukeutua Yölennon Lisa Reisertiksi. Tylsää ja epäsopivaa ehkä mutta me wanna. Varsinaisen potkun tämä idea sai kun löysin eBaysta täysin sattumalta täydellisesti siihen asuun sopivan peruukin. Nyt puuttuukin enää vain musta hame ja valkoinen neuletakki. Eikä siinä vielä kaikki... Sain vielä kolmannenkin idean Halloween-asuksi.

Juhannusaattona pelihuuruissani unohdin katsoa CSI Miamin viimeisen jakson. Täysin sattumalta sain edes tietää että nyt näytetään Suomessa finaalijakso. Mikähän fani minäkin olen? En ole edes katsonut sarjan loppua netissä vaikka se loppui USA:ssa kai vuosi sitten. Joten enpä vieläkään tiedä miten se loppui.

Rupesin pitkästä aikaa katsomaan Supernaturalia. Ajat sitten jäin ensimmäisen ja toisen kauden väliin, mutta nyt sain nopeasti katsottua tokan kokonaan. Tiesin että jostain asti kolmatta kautta olen sarjaa nähnyt ja jo kolmannen kauden kolmas jakso oli tuttu, eli pystyin lopettamaan katsomisen siihen. Ja tuo jakso 3.03 olikin yksi suosikeistani, jäniksenkäpälä-jakso. Hilarious. I lost my shoe...

En tajua miksi sarja Ensisilmäyksellä (How I met your mother) on niin hiton suosittu ja kehuttu. Olen katsonut sitä monta jaksoa, enkä ole nauranut kertaakaan. Eli ei sitä ainakaan voi komediasarjaksi kutsua. Ja kaikki hahmot ovat niin... turhia ja ärsyttäviä. Ja se että naistenmiestä esittää emähomo.... ei näin. Samaa luokkaa on Seinfeld, masentavaa ja tylsää paskaa joka ei naurata koskaan.

Tätä on odotettu. Nyt alkaa Dexterin viimeinen kausi, ja Under the dome. Jännityksellä odotan onko Kuvun alla edes suosikkihahmoani, ja jos on niin miten paljon muutettuna, ja onko kohtalokin ihan erilainen. Paskaa se tulee olemaan, tiedetään. Ihan niin kuin True Blood.



Viime aikoina on tullut katsottua jalkapallon Confederations Cupia. Parasta viihdettä oli ottelu Italia-Japani (4-3). Japani olisi niiiin ansainnut voiton ja minusta tuli Japani-fani. Ja tietysti myös Tahitin. :) Ja mitä jalikseen tulee niin yhtä asiaa en ole vuoteen ymmärtänyt: Miksei Espanjan Torres saa ikinä pelata (paitsi Tahitia vastaan) vaikka tekee aina kentälle päästessään tulosta.

Ei kommentteja: