25. kesäkuuta 2013

Kerrankin kauhuton yö

Melatoniinin avulla sain nukuttua viime yönä ilman kohtauksia, kylläpä uni maistui ihanalta. Otin vain puolikkaan pillerin, kun ohjeen mukaan pitäisi ottaa kaksi. Tilasin jo lisää NightRestiä, minulla on nyt vain 10 tabletin näytepurkki. Tuossahan on muutakin kuin melatoniinia: mm. magnesiumia, kamomillaa, gabaa. Katselin eilen mitkä olisivat luonnollisia beetasalpaajia, ja kamomillan sanotaan olevan yksi niistä. Tein tilauksen nopeasti siksikin että iHerbistä sai ilmaiseksi tarvitsemaani Q10:tä. Melatoniinissa on sekin hyvä puoli että se tutkitusti auttaa endometrioosissa. Mutta siinä on se huono puoli että se voi pahentaa kilpirauhasen vajaatoimintaa.. mutta mitä väliä, minähän olen kaiken suhteen vain luulosairas.

Yöllä pakotin itseni hereille kerran, kun näin kamalaa painajaista. Unessa oli kolme kaverusta joista yksi oli kuollut ja toista kuulusteltiin siitä murhasta. Tämä toinenkin tyyppi löytyi kuolleena, kolmas oli tappanut molemmat kaverinsa. Lopussa kolmen kaveruksen kummitukset aikoivat tappaa minut, jokainen eri tavalla. Yhdellä oli heinähanko. Näkökenttääni alkoi ilmestyä lattiarätti, yksi kummitus aikoi tappaa minut tukehduttamalla.

Ostinpa Gamecube-pelin Sims 2 Pets. En muista vuokrasinko aikoinaan tuon vai pelkän Gamecube-tavis-Sims 2:n. En pelannut sitä silloin oikeastaan ollenkaan, kun PC:n Sims 2 vei mennessään.

Under the Domen ensimmäinen jakso on nähty, nyt seuraa JUONIPALJASTUKSIA. Heti aluksi piti todeta että WTF, Barbie hautaamassa ruumista?! Ja lopussa paljastui että se oli Julian miehen ruumis! Hei haloo, ei Barbie ole mikään pahis, vaan hyvisten hyvis. Onneksi en muista kirjasta paljoakaan, muuten saattaisi vituttaa vieläkin enemmän. Se on ikävää kun kaikkea pitää pitkittää keinotekoisesti, minisarja olisi ollut niin paljon parempi vaihtoehto.

Muistin ihan väärin että Dexterin viimeinen kausi olisi alkanut nyt, mutta se alkaakin vasta ensi sunnuntaina.

Ei kommentteja: