4. kesäkuuta 2013

Helle on perseestä

Parvekkeella lähes +50, makkarissa +29...

Heti kun lämpötila alkoi lähestyä +20 astetta olo kävi tosi tukalaksi, ei edes ruoka meinaa maistua. Salaatilla tässä on eletty viime ajat. Vilukissan kai pitäisi olla helteistä innoissaan... Flussan aikana tuli tajuttua että normaali ruumiinlämpöni on 35 piste jotain. 36.6 tuntui täydeltä kuumeelta ja heti huomasi olosta kun lämpö oli laskenut "normaaliin" eli alle 36:n.

Eilen kävin Kontissa, ei siellä mitään ollut. Kuopion uudelta kirpparilta löytyi Sims 2-lisäri Matkoilla. On sitä aiemminkin näkynyt jossain mutta aina liian kalliilla, nyt hinta (2,50) miellytti. Kävin myös Jyskissä tarkoituksena ostaa pimennysverho kun olivat tarjouksessakin, mutta kaikki kolme väriä olivat loppu. Nyt vituttaa kuin pientä sikaa?

Ja totta kai poltin ihoni sillä reissulla. Mitäs odotin bussia taivasalla 20 minsaa. En kestä aurinkoa yhtään vaikken edes ole ginger. Saan helposti päänsärkyäkin auringossa.

Perjantaina aioin katsoa Amazing Racen jakson Katsomosta, olihan finaali tiedossa jo seuraavana päivänä. Mutta eipä se jakso sitten toiminutkaan, meinasi iskeä paniikki. Ihme kyllä sain jakson ladattua torrentina.

Kalin takapää tärisi oudosti perjantaina, ja taas eilen. Sitä itseäänkin selkeästi häiritsee tärinä kun yrittää nukkua tai levätä. Kissoillekaan ei oikein ole ruoka maistunut helteillä.

Ei kommentteja: