5. toukokuuta 2011

Zooplus vittuili taas

Mikähän ihme Zooplussalle on tullut tänä vuonna? Aiemmin ei ollut mitään ongelmia tilausten kanssa, ei ainakaan mitään isompia. Nyt sitten alkuvuodesta jäi pari pakettia kokonaan tulematta. Hyvittivät kyllä heti eli laittoivat ruuat tulemaan uudelleen. Tuttujen paketti oli jäänyt kokonaan tulematta eikä hyvitystä meinattu edes antaa?!

Tein Zooplus-tilauksen sunnuntaina, 270e. Pian tuli valitusta sähköpostiin siitä että maksutiedoissani on muka jotain vikaa. EN tehnyt mitään muutosta mihinkään tietoihin, laitoin vain takaisinpäin mailia että tietoni ovat kunnossa. Kappas vaan, sitten tulikin viesti että kaikki onkin ok. Tuon selkkauksen takia pakettien (4 kpl) lähtö viivästyi päiväkaupalla. Tai mistähän hitosta tietää olisiko viivästynyt muutenkin.

Yritän aina tilata Zooplussalta niin että olisin kotona silloin kun paketit saapuvat. Ennen pakettien saapumispäivän pystyi aina etukäteen tietämään/laskemaan tarkasti, mutta eipä näköjään enää. Saapa nähdä milloin ja kuinka monena eri päivänä paketit suvaitsevat saapua.

Siinäkään ei ole mitään järkeä että yhdessä paketeista on tasan yksi ruoka, peräti 6 kpl 85 gramman purkkia Cosmaa! Ei varmasti olisi mahtunut yhteen kolmesta muusta paketista?? En tiedä miten postipoika jaksaa tuon paketin kantaa. No onneksi on nyt sentään hissi talossa.

Ei kommentteja: