9. toukokuuta 2011

Neljäs iHerb-tilaukseni

Tällä neljännellä iHerb-tilauksellani kesti kolme viikkoa tulla perille, tuossa joulun ja vuodenvaihteen aikaan. Jotain viivästystä oli.


Talven pakkasilla halusin lämmittäviä tuotteita. Tuosta Aubrey Organicsin jalkojen hierontarasvasta ei ole kyllä mihinkään. Se haisee hirveälle ja hirveän voimakkaalle eikä edes lämmitä ollenkaan. Lemuaa hitto vielä seuraavanakin päivänä. En todellakaan osta uudelleen. Ehkäpä se olisi tarkoitus pestä pois iholta, en tiedä. Lemuaisi se siltikin yrjölle.

Eclectic Instituten Cayennen annosteluohjeessa sanotaan että laita 15-30 tippaa. Ensimmäisen kerran kokeillessani olin ajatellut laittavani vain 1 tai 2. Ohjeen takia laitoin sitten 5 tippaa. Eipä olisi kannattanut. Seuraavan yön kärvistelin kamalan kuumotuksen kourissa. Että tämä tuote taitaa todellakin lämmittää talvipakkasilla, mutta ei ehkä mitenkään positiivisella tavalla.

Saan aina ikäviä oireita kalaöljy-valmisteista, en oikein ymmärrä miksi. Kalanmaksaöljyllä ei ole vastaavaa negatiivista vaikutusta. Enpä siis uskalla ottaa kalaöljyä kuin noin kerran viikossa. Nuo Natrolin sitruunanmakuiset omega 3-kapselit maistuvat kyllä hyviltä. Ovat kooltaan tosi isoja, en tiedä miten kukaan pystyisi niitä muka nielemään kokonaisina.

Boragen jalkarasva ajaa hyvin asiansa. On hajusteetonta joten ei pääse häiritsemään pahalla hajulla, kuten niin moni muu tuote.

Yogin vihreä tee sopii hyvin talveen. Kivan mausteista. Eikä edes sisällä makeaa hiilarimoskaa, kuten moni muu maustettu tee joten sopii jopa minulle hiilarivammaiselle.

Magnesium-jauhetta minulla on jo toinen purkki menossa. Maku on paha mutta itse totuin siihen nopeasti. Annostuksen saa itse päättää ja mitään lisäaineita ei ole, vain pelkkää magnesiumia. Harkitsen silti tilaavani seuraavalla kerralla magnesiumia pillerimuodossa, pillerin kun voi vaan ottaa suoraan eikä tarvitse alkaa erikseen sekoitella nesteeseen. Magnesium on minulla fyysisesti raskaan työn raatajalla aika lailla välttämättämyys lisäravinteena, estää suonenvetoja ja sydämen rytmihäiriöitä.

Ei kommentteja: