12. toukokuuta 2011

Zooplus-tilaus saapui

Yksi pikkuruinen paketti saapui tiistaina ja kolme isoa tänään torstaina, vaikka nuo kaksi erää oli lähetetty peräkkäisinä päivinä. Ehdin jo hiukan pelätä että kolme viimeistä pakettia eivät tulisi perille ollenkaan kuten viime kerralla kävi.


Eilen iski sitten "talven" ensimmäinen flunssa. Luulin jo selvinneeni kokonaan ilman. Eikö d-vitamiini teekään minusta täysin immuunia kaikelle paskalle? En ole tosin pitkään aikaan ottanut kuin noin 1-2x125µg viikossa.

Viikonloppuna jalassa oli ikävää suonenveto-kipua, varmaankin ylirasituksen takia. Otin sitten ilmeisesti liikaa magnesiumia sillä maha meni sekaisin. Eikä mg edes juurikaan auttanut, vaan parin päivän lepo.

Eilen kävin pitkästä aikaa S-marketissa ja sieltä löytyikin Rainbown uutta (?) kevytsiideriä Mansikka-raparperi. Miksei voi olla jo lauantai että pääsisi maistamaan? Olenkin nyt kaiketi kyllästynyt kahteen suosikkisiideriini, Rekorderligin tai jotain sinnepäin nimihirviön mustikka-sitruunaan ja vadelma-karambolaan. Aina kaikkeen kyllästyy ennemmin tai myöhemmin.

Eilen olivat aamun lehdet aika monta tuntia myöhässä. Hesari ei ollut tullut kun heräsin klo 7.15, ja ajattelin jo että pitää soittaa valitus. Mutta sitten luin Savon Sanomien sivuilta että on ollut painossa "vähän" ongelmia. Hesari tulikin sitten kahdeksan aikaan.

Parvekkeellinen asunto ei olekaan pelkkää auvoa. Kun kissa (Olivia) kaapii parvekkeen ovea jatkuvasti päästäkseen sinne, ja sitten joutuu pitämään ovea auki vaikka olisi kuinka kylmä ilma, jalat ja niska tulee kipeiksi... Joka aamu ensimmäinen asia mitä Olivia haluaa on parvekkeelle pääsy.

Näin yhtenä yönä unen joka oli yhdistelmä edellisen illan jääkiekko-ottelua ja lukemaani vampyyrikirjaa Ensimmäinen siirtokunta. Unessa kamalat vampyyrit joita piti paeta olivat Tsekin ja Slovakian pelaajia. Yhdessä vaiheessa olin piilossa katon rajassa olevassa salatilassa, jossa piti yrittää peittää itsensä tiiviisti viltillä etteivät vampyyrit huomaisi.

Tämä blogi on ollut rikki jo monta päivää. Oikea sivupalkki ei ole oikealla paikallaan vaan vasta sivun lopussa. Vika on Bloggerissa sillä vika ilmeni silloin kun en ollut tehnyt blogiin mitään muutoksia, en edes julkaissut uutta tekstiä. Saa nähdä paraneeko ikinä. En tiedä auttaisiko valittaminen yhtään.

Tämän nolon jutun eräänkin lauseen voisi muuttaa oikeampaan muotoon näin: Ihminen tarvitsee hiilihydraatteja voidakseen huonosti ja elääkseen sairaana. Hihi...

Ei kommentteja: