25. lokakuuta 2006

Tänään satoi rakeita useaan eri otteeseen. Viime päivinä on ollut ihanan lämmintä, mutta nyt sitten kaiketi kylmenee taas. Ei kai talvi ole tulossa? En ala. Jokohan parin viikon päästä on lunta maassa? Hmm. Olisi kiva bilettääkin joskus.

Toissapäivänä oli pikkuisen kipuja. Pelkäsin että kipukohtaus iskisi ja päätin pyhästi etten pelaisi... Mutta mitäs teinkään koko eilisen päivän? Pelasin Simssiä. Ihme kyllä kivut eivät liiemmälti vaivanneet. Taitaa pahinta niskalle olla tavaroiden latailu, siinä kun tulee toistettua samaa liikettä koko ajan. Eikä niskani tietenkään tykkää kylmästä yhtään. Pitäisi varmaan harrastaa paksun kaulaliinan pitämistä.

Loin eilen uuden perheen ja sillä olikin kiva pelailla. On hauskaa katsella kuinka Genie lentää ilmassa ilman jalkoja. Minkähän näköisiä lapsia Genie saa? Varmaan lapset tulevat sitten pelkästään äitiinsä. Aladdinilla ja Jasminella on jo meneillään kuuma romanssi. Jännä nähdä heidänkin lapsensa. Tarvitsen Simssissä aina jonkin projektin, muuten on tylsää.
Image Hosted by ImageShack.us

Päätin sitten että ihan turha minun on kärvistellä kun tulen joka tapauksessa ostamaan Lemmikit-lisärin ennemmin tai myöhemmin. Yöelämänkin ostamista harkitsin vaivaiset puoli vuotta ellen kauemminkin, ja lopulta pelin ostettuani pelasin sitä kokonaista kaksi päivää. Olisi vaan pitänyt olla aiemmin liikkellä, Lemmikit on loppuunmyyty vähän joka paikasta ja joudun odottamaan omaani. D'oh. No onneksi ei ole kiirettä. Loin simin nimeltä Persikka Kattila, joka tulee olemaan ensimmäinen simi jolla pelaan lisärin saatuani. Persikka on koe-eläin jolla harjoittelen eläinten hoitamista. Ennen lemmikkien saapumista Persikan pitää ehtiä vielä oppia joitain tuikitärkeitä taitoja ja edetä uralla.

Viime yönä näin unen jossa kuukautisveren mukana tuli kuollut sikiö. Gross. Kieltämättä oksettaa ajatuskin tuosta unesta. Ja tulkinnat kertovat jostain todella hyvästä...

Inappropriate timing for a new project or cycle
Intense fear of the future
High resistance to change

Some idea or plan did not follow through or has gone awry. The dream may also serve as a warning against your continued course of action. You should alter your path or may risk losing something of significance and value to you. Alternatively, the dream may indicate that you have been wronged in some way.

Ja sitten tämä kaikista kivoin...

If you dream of a stillborn infant, it's likely that you're headed for a breakdown and need to talk to someone immediately and without editing your words.

Jos saan hermoromahduksen se johtuu noista tulkinnoista. Kuinka kukaan kehtaa kirjoittaa jotain noin karmeaa? Tai sitten sekoan koska olen kuunnellut yhtä ja samaa biisiä 24/7 viimeiset pari päivää. Vähemmästäkin tulee hulluksi. Vielä kun mieli vääntelee sanoja... "Snowflakes are falling, I'll keep them hypnotized..."

I'm so full of sunshine, I tell you... Hah.


You Are Sunshine

Soothing and calm
You are often held up by others as the ideal
But too much of you, and they'll get burned

You are best known for: your warmth

Your dominant state: connecting

Ei kommentteja: