23. lokakuuta 2006

Tänä aamuna oli todella tuskainen olo. Olisi varmaan pitänyt ottaa särkylääke, mutta olin liian laiska ja muutenkin aikataulusta myöhässä. Oli todella lämmintä, tai sitten vaan tuntui siltä. Eikä edes satanut.

Muutan koko ajan mieltäni Sims-lisäreiden suhteen. Lauantaina menin kauppaan aikomuksenani ostaa pari. Olin kuullut huhun että Anttilasta oli ainakin jossain vaiheessa saanut Joulupakettia parilla eurolla. Eipä sitä tietenkään enää siellä ollut. Yllättävää oli se ettei kaupassa ollut myöskään Lemmikit-lisäriä. Jos olisi ollut olisin ostanut sen.

Eilen viimein pelasin Simssiä pitkästä aikaa... Eikä se kiinnostanut minua yhtään. Pelasin varsinaista peliä ehkä 10 minuuttia. Päätin että lisäreiden ostaminen saa odottaa. En tykkää rakentelusta yhtään mutta sain tehtyä peliin jonkinlaisen Estradan. Sain myöskin pelaamisesta ja/tai liiasta tavaroiden latailusta kivat kivut päähän, silmiin ja niskaan. Pelaaminen ei tee hyvää minulle... ja tällä hetkellä Animal Crossing kiinnostaa paljon enemmän kuin Sims. Simssissä kiinnostaa vain tavaroiden latailu, simien luominen ja lisärit, ei itse pelaaminen.

En ole saanut mitään aikaiseksi. Muutama päivä sitten aloitin jopa tekemään RE3-aseosiota, mutta... Kaksi Tehis-jaksoakin on tekemättä. Plääh.

Päässä soi vaan... Tehiksen takia tietysti.

Slow Motion/David Gray
While I was watching you did a slow dissolve 
Did I imagine or do the walls have eyes
Did I imagine they held us hypnotized
Did I imagine or do the walls have eyes

Life in slow motion
Somehow it don't feel real
Don't seem real

Snowflakes are falling
I'll catch them in my hands

Snowflakes are falling
Now you're my long lost friend
My long lost friend...


You Belong in Spring

Optimistic, lively, and almost always happy with the world...
You can truly appreciate the blooming nature of spring.
Whether you're planting flowers or dyeing Easter eggs, spring is definitely your season!

Ei kommentteja: