31. lokakuuta 2006

Jaahas, mitäs kivaa postia tuli tänään? H&M:n kevätkuvasto ("Spring is in the air". Yeah, I can feel it.) Liittymistarjous Lasten omalta kirjakerholta (jihuu! Mainiosti kohdennettu mainonta puree varmasti tosi hyvin.). Palkkanauha.

Halloweenin kunniaksi pekonien paisto epäonnistui. Niistä tuli vain palaneita eikä kypsiä. Ihmettelen mikä meni vikaan tällä kertaa. Varmaankin liian vähän voita.

Tänään on lunta maassa jo kunnolla. Ehkä se ei enää ehdi sulaa pois? Ei talvi näin aikaisin viime vuonna tullut. Eilen näin lumessa runsaasti pupunjälkiä, ja tänään näin itse pupun peräti kolme eri kertaa. Huomiseksi on luvattu hirveää lumisadetta. Ei kiva.

Niinköhän biletän enää koskaan... On pikkuisen ongelmia ja rupeaa pakostikin masentamaan.
En ole mikään super-ihminen. Olen ollut niin urhea ja jaksanut niin pitkään, vaikka ei ehkä olisi kannattanut. Life, what is it? Juna on mennyt aikaa sitten ja minä jäin asemalle.

Tänään on sitten viikon kohokohta kun Prison Break on töllössä. Ja Simpsoneissakin oli juuri yksi suosikkijaksoistani, Take my wife, sleaze... Suosikkibiisini löytyykin Youtubesta.

Bart: Hey, where's the food?
Lisa: And why aren't I at school?
Homer: Yeah, someone really dropped the ball here. Marge?
Lisa: Dad, there's a note on the back of your head.

Image Hosted by ImageShack.us

Halloweenin kunniaksi pukeuduin Animal Crossingissa mustaan pääkallopaitaan. Kuukauden viimeinen päivä on aina myös arvontapäivä Tom Nookin kaupassa. Ja vasta sinne päästyäni tajusin ettei minulla ollut kuin neljä lipuketta, kun niitä olisi tarvinnut olla vähintään viisi yhtä arvontakertaa varten. Yhyy. Ehkä sitten ensi vuonna? Opetin Cobbille uuden sanan kuspiä, ältsin hauskaa.

Päivällä kukaan kyläläisistä ei maininnut sanallakaan Halloweenia. Piti odottaa kuuteen asti, ja sitten alkoikin tapahtua. Kaikki kyläläiset olivat pukeutuneina samanlaiseen asuun ja jahtasivat minua karkkia saadakseen. Ne hupenivatkin todella nopeasti. Tavoitteena oli löytää oikea Jack, jolta sai sitten Spooky-sarjan kalusteita. Sain lampun, sängyn, lipaston (valitettavasti x2) ja maton. Yhden kerran Jackin löydettyäni painoin vahingossa väärää nappia enkä antanut hänelle karkkia, joten yksi tavara jäi saamatta. En jaksanut kovin kauaa Jackia etsiä. Jouluna sama homma Jinglen kanssa. Jotenkin turhauttavaa hommaa.

Ei kommentteja: