30. lokakuuta 2006

Postin tulo on aina päivän kohokohta. Paitsi ei tänään, vaikka luukusta tipahtikin Yves Rocherin joulukuvasto. Sain nimittäin postia työnantajalta. Aloittavat kuulemma "uudelleenjärjestelyt" ja siksi yt-neuvottelut. Voin siis menettää työni. Tosin pidän sitä kyllä aika epätodennäköisenä.

En pelannut eilen Simssiä ollenkaan. Tänään olen kuitenkin lukenut ahkerasti sims-foorumia, ja intoa pelaamiseen löytyy. Uudessa lisärissä susi voi puraista simiä, josta tulee sitten ihmissusi joka ulvoo kuuta. Hurrjaa.

Ben leikkikin jo jokin aika sitten kivan hauvelin kanssa, jonka outoja silmiä hiukkasen ihmettelin. Haluaisitko kohdata tämän kiiltäväsilmäisen suden pimeällä kujalla?

Image Hosted by ImageShack.us

Snow, snow, everywhere snow... Tänä aamuna satoi runsaasti lunta. Vielä pari päivää sitten oli kamalan kylmä, mutta ei nyt enää kun vaihdoin talvitakkiin, joka onkin ihanan lämmin...

Näin viime yönä painajaisia. Yöllä heräsin hirveässä hiessä, joten olin ilmiselvästi nähnyt jotain karmeaa unta, jota en onneksi muistanut. Aamulla näin kaksi painajaista lisää. Herätessäni muistin molemmat, nyt enää vain toisen. Juuri äskettäin toivoin että muistaisin enemmän uniani, kunhan ne vain eivät olisi painajaisia...

Huomenna on sitten Halloweeni. Olisi kaksi asiaa mitkä pitäisi muistaa tehdä. Toinen niistä on tietysti Animal Crossingin pelaaminen. Jospa niille karkkikasoille tulisi viimein käyttöä. En ole aikaisemmin AC:n halloweeniä kokenut, joten jännä nähdä millainen se on.

Jaa mikä se toinen muistettava asia on? No tietysti bloggaaminen!1


You Are 12% Evil

You are good. So good, that you make evil people squirm.
Just remember, you may need to turn to the dark side to get what you want!

Ei kommentteja: