16. lokakuuta 2006

LÄHDEN NEPALIIN. AION ELÄÄ SIELLÄ VUOHENA.

Jee, I'm back in business. Edellisen valitukseni jälkeen kone lakkasi kokonaan toimimasta. Onneksi korjaus sentään meni takuun piikkiin. Näytönohjainhan se oli. Nyt kyllä ahdistaa kun tietää että kone voi hajota käsiin milloin tahansa. Voiko mihinkään tässä maailmassa enää luottaa? Ei voi.

Koneeton elämä oli kyllä minulle yllättävän helppoa. Johtunee ajankohdasta, onneksi minulla ei ollut mitään projektia kesken. Jos hajoaminen olisi tapahtunut kaksi viikkoa aikaisemmin, olisin saanut todellisen slaagin.

Ensimmäisinä koneettomina päivinä sain jopa jotain aikaiseksi. Heitin roskiin hirvittävän kasan lehtiä. Niitä oli valehtelematta ainakin kaksi metriä korkea pino. Jouduin tekemään monta reissua laatikolle, kun en tod. kerralla jaksanut. F1-maailma. F1 Racing. Pro formula. AutoXpress. Chequered flag. Jääkiekkolehti. Pro hockey. Inside hockey. Beckett hockey monthly. Olenkohan minä nainen ollenkaan? Ainoat "naisten"lehdet olivat ilmaiseksi saatuja näytenumeroita. Nyt on taas hiukkasen vähemmän tavaraa kannettavana Rovaniemelle.

Bella's log for the lifeless period

tiistai 10.10 -
Kävin kampaajalla. Rakastin uusia hiuksiani. Matkalla olin lähellä eksyä kun läksin risteyksessä väärään suuntaan. Tajusin kuitenkin erehdykseni onneksi heti. Minulla oli jalassa ihanat kenkäni, joita harvemmin pidän. Ei olisi kannattanut nytkään. Lyhyehkön matkan aikana sain jalkapohjaani todella kivuliaan kolme senttiä pitkän vesirakkulan.

Samalla reissulla kävin myös kirjastossa, ja meinasin siksi myöhästyä. Hyllyssä ei taaskaan ollut kirjoja, joiden pitäisi Web Origon mukaan olla siellä. Onneksi sentään löysin sen kirjan, jota eniten olin vailla.

perjantai 13.10 -
Viilsin tonnikalapurkin kannella sormeeni syvän haavan. Kuulin kauhean suru-uutisen: Suosikkibaarini Estrada lopetetaan. Itkuhan siitä tuli. Ei tee enää edes mieli bilettämään, kun tietää ettei pääse Estradaan. Minne sitten muka? Diva on täynnä vauvoja. Gigglin Marlinissa on ihan liikaa porukkaa ja karseat jonot. Passion? Näh. Puikkari? Maybe. Homobileet ilmiselvästi.

Miksi aina käy näin? Rock Circus. Clone. Glorian Kellariklubi. Ja nyt Estrada. Taidan tehdä Simssiin kaikki vasaran alle joutuneet suosikkibaarini. Tajusin vasta äskettäin että niinkin voi kai tehdä...

Farewell, my dearest. Farewell, my love...

lauantai 14.10 -

Vietiin pikkuveljen kanssa koneeni huoltoon. Otin tahallani hiukan ylimääräistä pakkolomaa, sillä tiesin etten muuten saisi mitään tehtyä.

Samana iltana veljelle tapahtui seuraavaa...














Oli todellinen Luojan lykky ettei kukaan loukkaantunut. Isän auto meni korjauskelvottomaksi. Kumpikaan kuski ei ollut juonut alkoholia. Poliisinkin mukaan syyllinen oli toinen kuski, ei veljeni. Lauantaina veli ajoi varovasti ja hiljaa, ja tänään ylivarovasti ja ylihiljaa. Pelkää koko ajan että joku ajaa taas kylkeen. Huokaus.

Viime päivinä lähinnä nukuin ja näin painajaisunia tietokoneestani. Siitä, että kovalevy formatoitaisiin. Kone korjattiin yllättävän nopeasti, luvattiin vasta tiistaiksi tai keskiviikoksi. Rupesin heti ensimmäiseksi varmuuskopioimaan tiedostoja. Onhan minulla vanhat kopiot, mutta... Simssejä ei olisi ollut, ja niiden menettäminen olisi todella kirpaissut. Satoja simejä, ja monia sukupolvia...

On niin paljon tehtävää että ahdistaa. Olen täysin pudonnut kyydistä aikataulun suhteen. Olis niinku kirittävää, mutta haluaisin vain lomailla... ja taidan saada lomailla. Kone oireilee taas samalla tavalla kuin ennen hajoamistaan. Great. Pitäisi varmaan ampua joku.


Your Element Is Earth

You excel at planning and strategizing.
You could be a champ at chess or Survivor.

Well grounded, you are able to be realistic and rationalize.
On the inside, you have a hard core. It's tough to phase you.

You are super productive, and you are able to think anything through.
Focused and super charged, your instincts are a good guide for your next step.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on ollut valtava ikävä sinua, mutta arvasin, että poissaolosi johtui koneen temppuilusta. Nähdään Yahoossa, vai mitä?

T: Uskollinen ihailijasi ja uppoamaton lentotukialuksesi Melissa.