5. lokakuuta 2006

Kivaa. Kone sekosi tänään yhtäkkiä totaalisesti. Räpsähti. Mikähän kiva viirus tässä on? Kohta tietysti entinen rakkine.

Olen miettinyt haluaisinko lähteä viikonloppuna homobileisiin. Aikaisemmin ajattelin että en, ja niin taidan ajatella vieläkin. Huok. Who knows ja saa nähä. Koti-ilta houkuttelee kyllä, varsinkin kun tuhlasin eilen ihan liikaa rahaa.

Elämäni ensimmäinen nettiromanssi. Se oli syyskesällä 2001. (aika outoa, oliko se todella WTC:n aikaan?) Lyhyt mutta intensiivinen. Intialainen mies. Juttu taisi loppua siihen kun kutsuin miestä siaksi eikä hän ymmärtänyt "huumoriani". Suuttui aika pahasti. Jo aikaisemmin hän pyysi minulta asioita joihin en ollut valmis. Miehen piti tehdä iso päätös elämänsä suhteen. Muuttaakko Suomeen töihin vai opiskelemaan Irlantiin? Irlanti vei voiton. Ennen muuttoaan, kun juttelimme viimeisen kerran, hän sanoi jotain minkä muistan ikäni: "One finnish girl could have made me very happy." Yhä nykyäänkin näen aina joskus hänen olevan online, mutten juttele hänelle.

Yhteen aikaan juttelin Suomessa asuvan muslimimiehen kanssa. Hän taisi olla ammatiltaan hammaslääkäri, en muista. Hän oli vastikään mennyt naimisiin, mutta hänen vaimonsa asui yhä jossain hornan muslimimaassa. Hieno avioliitto. Tulimme hyvin toimeen kunnes kerroin miehelle rehelliset mielipiteeni islamista ja mm. naisten ympärileikkauksista. Mies sai slaagin. Hän lähetti minulle pitkän mailin jossa selitti miten naiset ovat kaiken pahan ruumiillistuma, jotka viettelevät läpeensä viattoman miehen. Huokaus. En voi ymmärtää miten niin älyttömän iso osa maailman ihmisistä voi olla niin mahdottoman tyhmiä?

Silloin alkuinnostuksen aikoina, kun sain laajakaistan ja löysin mesen, minulla oli paljon nettikavereita. Toisin on nykyään. En ole edes jaksanut vastata uusien ihmisten ensimmäisiin viesteihin pitkään aikaan. Why bother? Suurin osa ihmisistä on joka tapauksessa... aivottomia. Not me, though... I'm the bestEST of them all. Niin. Inhoan suurinta osaa nettityypeistä. Jokaista joka aloittaa keskustelun pyytämällä kuvaa tms. Tyypillinen muslimimies sanoo jo ensimmäisen keskustelun aikana rakastavansa ja haluavansa että matkustan hänen luokseen jonnekin Algeriaan. Oikeesti, mikä näitä tyyppejä vaivaa? Istuivat aivojensa päälle? Hihii, inside joke. Hyviä ja aivollisia tyyppejä on netissä varmaan noin 1%. Järjellisen juttukumppanin löytäminen ei ole helppoa, eikä enää nykyään jaksa edes vaivautua.

Ja minne ne kaikki nettikaverit sitten hävisivät? Hyvä kysymys. En taida tulla ihmisten kanssa toimeen virtuaalisestikaan. Osan ystävyyksistä olen lopettanut jopa itse. Kun psyyke ei kestä, niin se ei kestä. Heikon ihmisen pitää suojella itseään itseltään.

Tein äskön noin viisi miljoonaa testiä, mutta tämä on wanha. Inhoan tuota koodikakkaa.


Your Blog Should Be Blue

Your blog is a peaceful, calming force in the blogosphere.
You tend to avoid conflict - you're more likely to share than rant.
From your social causes to cute pet photos, your life is a (mostly) open book.

Ei kommentteja: