4. lokakuuta 2006

Tämä homma alkaa mennä jo naurettavaksi. Minulla olisi pitänyt olla huomenna hammaslääkäri. Tai siis suuhygienisti, plääh. Mutta ei. Alunperinhän vastaanoton piti olla jossain hornassa. Mutta viime viikolla tuli kirje jonka mukaan se onkin keskustassa. Tänään sitten soittivat että aikani siirretään muutaman viikon päähän. How much fun. Ja se uusi aika on sitten klo 7.30 aamulla. Ei voi kuin todeta Bart Simpsonin sanoin: "There's a 4.30 in the morning now?" Luojan lykky että edes satuin vastaamaan puhelimeen. Mutta tää on niin epistä. Minä kun odotin huomista jo niin innolla...

Piti sitten muuttaa suunnitelmia ja käydä jo tänään (ruoka)kaupassa. Olen tainnut alkaa boikotoida yhtä kauppaa, kun siellä ei viime viikolla ollut kesäkurpitsoja. Nyyh. Who could possibly live without them?! Ja pakko se on todeta, S-market on paljon halvempi paikka.

Kävin ahkerana tyttönä myös... postissa lähettämässä kirjeen kirjekaverilleni. Ja kampaamokaupassa ostamassa ihan liian kallista shampoota. Pitäisikin varata aika kampaajalle, kun vihdoin ja viimein tein päätöksen mihin lafkaan haluan tällä kertaa mennä.

Kaupungilla oli liikkeellä ihan älyttömästi porukkaa. Syysmarkkinat ja Sokoksella 3+1 päivää. Montakohan flunssaa sain siinä väentungoksessa? Ahdisti.

Töissä eräs uusi työntekijä (ulkomaalainen tietysti, eihän näitä paskahommia suomalaiset enää suostu tekemään) oli vähällä tehdä kardinaalimunauksen, joka olisi vaikuttanut juuri minuun. Onneksi tulin paikalle ajoissa estämään suuremman vahingon syntymisen. Tekisi mieli sanoa pomolle että viitsisitkö kuule ohjeistaa ulkomaaneläväsi pikkuisen paremmin.

Selkälihakseni kramppasi kun kannoin liian painavaa kuormaa ihan liian pitkään. Voi jee. Ei muuten ollut kiva tunne. Tuntui siltä kuin selkä meinaisi sanoa sopimuksensa irti siihen paikkaan.

Tunnen itseni pahemman luokan massamurhaajaksi kun pikkukärpäset hukkuvat ansaani.

Toissailtana katselin Youtubessa Sunset Beach-videoita. En tiennytkään että sieltä löytyy sellaisiakin... Jopa yksi kokonainen Derek-jakso, hui. Ja paljon ikuista ihqu-suosikkiani Terror Islandia. Kauhujen saarella suosikkihahmoni Mark joutui sarjamurhaaja-Derekin uhriksi, nyyh. Monien muiden onnettomien sielujen lisäksi...

Olen alkanut lihoa. Farkut eivät meinaa mahtua päälle. Minusta tulee isona samanlainen matami kuin äidistäni. Äiti jaksaa tosin aina naureskella sitä miten kuulemma olen ihan samanlainen kuin tätini. Eleiltäni ja vartalotyypiltäni. Tätini on laiha luikku, vaikka on jo lähemmäs 50-vuotias. Veljeni on kuulemma alkanut lihoa urheiluharrastuksen lopettamisen myötä. Ei ole perinyt suvun laihuusgeenejä.

Tämäkin kertoi miten kamala fatso jo olen. Peräti 50-kiloinen. Joku varmaan sanoisi että minun pitäisi laihduttaa. Mutta sitä en ikinä tekisi, kun olen nyt jopa kaiketi normaalipainon alarajalla. Sitäpaitsi tykkään mahastani, se on lempiruumiinosani. Sitä on kiva rummutella. Drum drum drum. Minkäs teet kun kaikki läski kerääntyy vatsaan.

Toissapäivänä kokeilin päälleni vanhoja vaatteitani, jotka menevät nyt kierrätykseen. Noita rytkyjä en enää sentään suostuisi julkisesti päälläni pitämään. Hyvinhän ne mahtuivat, tietysti. Olihan se yläasteaikainen kukkamekkokin (!!) alunperinkin liian isoa kokoa. Minulla ei ole koskaan ollut tippaakaan fashion senseä, mutta jotain pientä parannusta on sentään tapahtunut.

Katsoin eilen jopa Codename: Eternityn. Sarja on hyvä kornilla ja hauskalla tavalla.

What Color Is Your Aura?

Bella, you're a Crystal!


We don't need a psychic to tell us that you're giving off a Crystal vibe. That shimmering, iridescent aura reveals your sensitive, introspective nature. A soft-spoken romantic at heart, you like to think of life as a fairy tale — complete with a happily ever after ending. But when you occasionally misplace your rose-colored glasses, your idealism can take a pounding. That's when you retreat inward, spending meditative time by yourself to restore your sometimes-too-fragile outlook on the world. Because of your delicate sensibilities, you prefer people and activities that don't challenge your ways and views. But once you find a kindred spirit, you're fiercely loyal — friends 'till the end. Quiet and gentle, you're a thoughtful soul with a shining light around you.

Ei kommentteja: