29. lokakuuta 2006

Lemmikit-lisäri saapuikin jo pari päivää sitten, yllättävän nopeaa toimintaa.

Persikka Kattila hankki löytöeläinkeskuksesta pienen kissanpennun nimeltä Takku.

Image Hosted by ImageShack.us

Jo ensimmäisenä yönä koettiin kauhunhetkiä kun Persikan luokse vierailulle tullut Chris Redfield vei Takun lähtiessään mukanaan. Ajattelin jo paniikissa että pitääkö Takku ilmoittaa varastetuksi. Onneksi Takku löytyi pian takaoven luota naukumasta, kun ei raukka päässyt portaita ylös.

Image Hosted by ImageShack.us

Persikan poikaystävä Ben ei osaa arvostaa hienoa taidetta vaan nauraa sille.

Image Hosted by ImageShack.us

Lemmikin omistaminen on joskus kovaa työtä.

Image Hosted by ImageShack.us

Persikan uusi tuttavuus Höpönassu tykkää Takusta.

Image Hosted by ImageShack.us

Takusta kasvoi komea kolli.

Image Hosted by ImageShack.us

Persikka hankki seuraavaksi löytöeläinkeskuksesta Takulle seuraksi täysikasvuisen naaraan nimeltä Niisku. Niiskulla ei valitettavasti ole mitään tapoja, ja Persikan työllä ja tuskalla valmistamat porsaankyljykset saavat kyytiä.

Image Hosted by ImageShack.us

Päiväkävelyllä olevan Davidin asuvalinta on hiukan outo. David oli ensimmäinen simi jonka loin, ja on pelin kovin naisten- JA miestenmies.

Image Hosted by ImageShack.us

Sitten tämä erikoisin... Persikka toivoo näkevänsä Little Jillin kummituksen. Siinä on vain yksi ongelma. Kuten kuvastakin näkyy, Little Jill on very much alive. Eli suoraan sanottuna Persikka toivoo Little Jillin kuolemaa?! Miksikö? Persikalla on suhde Little Jillin aviomiehen Toni Lorulan kanssa, joka myöskin on kuvassa. Eräänä päivänä sekä Toni että Little Jill saapuivat vieraisille Persikan luokse. Arvasin ettei siitä seuraisi mitään hyvää... Persikka sai slaagin kun näki Tonin ja Little Jillin suutelevan, ja raivostui molemmille. Siitä kumpusi tämä hänen suunnaton vihansa Little Jilliä kohtaan, joka muuten on Jill Valentinen tytär ja Ashley Grahamin tyttärentytär.

Image Hosted by ImageShack.us

1990-luvulla jääkiekkokorttien keräily oli rakas harrastukseni. Omistan esimerkiksi tämän kortin. Lähtöhinta 30e? Arvo on hiukkasen noussut sitten viime näkemän.

Sherryn kaaso on ollut pahasti sairas jo jonkin aikaa. Pari päivää sitten selvisi mikä häntä vaivaa: tuberkuloosi ja keuhkokuume. Tubin lääkkeille vastustuskykyinen muoto on levinnyt jo Länsi-Eurooppaan, eikä se ole enää pelkästään köyhien maiden ongelma. Äitini on paasannut jo ainakin vuosikymmenen siitä, että tubi tulee taas leviämään, ja siltä näyttää. Tubi on tartuntatauti, ja äiti sanoikin heti että Sherry ja minut pitäisi tutkia.

Lauantaina on Halloween-bileet. Niissä on vain se hauska puoli, ettei minua ole kutsuttu. Pitäisi varmaan hirttää itsensä tai jotain.

En tiennytkään miten verenhimoisia petoja varikset ovat. Tappoivat siipirikon pulun ja söivät sen.


You Have Low Self Esteem 36% of the Time

Generally, you feel pretty darn great about who you are, even when you mess up or fail.
Occasionally, a huge setback will make you question yourself, but you pick yourself up quickly.

1 kommentti:

Dalleer kirjoitti...

Itsekin keräilin 1990-luvun keskivaiheilla jääkiekkokortteja. Niitä kertyi varastoon aikamoinen määrä, ja siellä ne nyt edelleenkin ovat muutaman huonon myyntiyrityksen jälkeen.

Tuo Sims 2 (lisälevyineen) on kyllä taas myöskin noussut hankintalistojen kärkeen. Paha juttu vaan on se, että kun perinteisesti "ei oo rahhoo" mihinkään.