11. maaliskuuta 2024

Uutiskatsaus

Tässä on ooteltu hepatiittia, kun Suomessa monet ovat sen saaneet syötyään "eri merkkien" meetvurstia. Tuo uutinen oli kiva lukea meetvurstit suussa. Ja olen jatkanut meetvurstin syömistä senkin jälkeen. Ei köyhällä ole varaa heittää ruokaa roskiin. Olen käyttänyt meetvurstia vain siksi koska se on ainut leikkele jota saa lisäaineettomana. Viime aikoina olen tosin vaihtanut halvimpaan ja lisäaineelliseen meetvurstiin. Ja vasta viikkokausia myöhemmin uutisoitiin mistä meetvursteista sitä hepatiittia on löytynyt. Ja onko niitä vielä enemmänkin? No enpä osta enää meetvurstia, en tiennyt että se on niin vaarallista syötävää.

 



Mutta ei se mitään, teekin on täynnä myrkkyjä. Juon teetä vähintään 3 kertaa päivässä.

 

Justiinsa uutisoitiin myös tutkimuksesta jossa löydettiin kaikkien koehenkilöiden verisuonista mikromuoveja, ja kerrottiin että ne mikromuovit tukkivat suonia. Hienoa. Kyllähän me tarvitaan koronan lisäksi vielä muitakin juttuja tukkimaan suonet.

 

 

 


 

Ja jopa Iltasanomat uutisoi tutkimuksesta jonka mukaan korona alentaa älykkyyosamäärää. Unohtivat vaan kertoa että mitä useampi korona, sitä enemmän se äo laskee. Kohta ollaan apinan tasolla? Ja apinoista puheenollen erään tutkimuksen mukaan kaikilla koronan sairastaneilla apinoilla oli Lewyn kappaleita aivoissaan.

 



Sen voin sanoa että jos saan syyhyn niin minulla ei ole varaa sitä hoitaa. En tiedä mitä sitten tekisi, kun ei sitä kutinaa kestä. No eipä atooppinen iho kestäisi niitä voiteita muutenkaan. Ivermektiiniä tänne kiitos, ja hitosti.

 


 

Säikähdin tosissaan kun Facebook lakkasi toimimasta. Luulin että olin menettänyt tilini, ja erityisesti Kauniit ja rohkeat-sivuni. Kun Facebook loggasi minut ulos, enkä enää päässyt kirjautumaan sisälle. Väitti vaan että salasana on väärä, vaikka varmasti oli oikea. Tappelin tuon kanssa ihan liian kauan, ennen kuin tajusin tarkistaa uutisista että onko Facebookissa jotain vikaa.




Minun 20 vuotta vanha kännykkäni Nokia 1100 onkin haluttua kamaa.

Ei kommentteja: