8. maaliskuuta 2024

Naistenpäivä

Hyvää naistenpäivää niille jotka vielä uskovat naisten olemassaoloon.

 

Jos tämä nykyhapatus olisi ollut muodissa minun nuoruudessani, olisin varmasti silloin itsekin uskonut olevani muunsukupuolinen. Kun en mahdu siihen ahtaaseen naiseuden muottiin.

 


 

Olen myös aina ajatellut ja sanonut ääneenkin sen että en tule koskaan kokemaan mitään naiseuden hyviä puolia, ainoastaan negatiivisia. Voi olla että naiseus vielä tappaakin minut.

 


 

Ja mitäpä muuta tekisinkään naistenpäivän kunniaksi kuin pelaisin suosikkipeliäni. Tosin naiseus yrittää tietysti estää senkin huonolla voinnilla. 

 


 

Tosin toki sitä endometrioosia on joskus harvoin todettu miehilläkin. Tuntuu vähän siltä että ne harvat endoa sairastavat miehet saavan diagnoosin ja hoidon huomattavasti naisia nopeammin. Koska miehen kipu otetaan tosissaan, naisen ei. Luenkin tällä hetkellä kirjaa Sairas ja viallinen, joka kertoo siitä miten naisia on kohdeltu lääketieteen historiassa.

 

Mutta mitä tulee naiseuden juhlistamiseen pelaamisella niin en osannut päättää pitäisikö minun naisten kunniaksi pelata vain naishahmoilla. Vaiko sittenkin uimapöksyisellä miehellä?

 



Ei kommentteja: