26. maaliskuuta 2024

Mäkihyppykausi loppui

Ja sitten kun uusi taas alkaa onkin syytä itkeskellä, koska silloin suosikkipelilläni ei ole enää paljoa elinaikaa jäljellä. Olenko itsekään enää elossa silloin? Haluanko olla?


Päivänä, jona kaikki  muut hehkuttivat vain uransa lopettanutta Peteriä, kisan ja lentocupin voittanutta yberiä Huberia ja maailmancupin voittanutta Stefania, Yle hehkuttikin Domenia. Tosi outo valinta, muut kuten FIS eivät edes muistaneet Domenin olemassaoloa. Ja Ylen jutusta ei edes löydy selitystä sille mikä se "pikkuveljen kunnianosoitus" oikein oli. Kai sitten se kisan toinen sija. 

 

Ja suosikkini olivat jopa samana päivänä pallilla... tosin eri aikaan. Domen oli siis sunnuntain kisan toinen, ja Wellinger kokonaiscupin kolmas. Domenilla (meinasin kirjoittaa Dem...!) oli salainen toive että olisi ollut Peterin kanssa yhdessä pallilla.

 





Ja koska Peterin loppukausi lopettamisilmoituksen jälkeen oli niin hyvä niin onhan tässä itsekin tullut spekuloitua että tekeekö hän vielä janneahoset

 


 

Ja kun etsin epätoivoisesti kuvia Domenista pallilla (koska FIS ei jaksanut julkaista kauden viimeisestä kisasta edes palkintopallikuvaa), törmäsin moneen itselleni uuteen tietoon. En tiennytkään että jopa Redditissä on skijumping-alalauta... Kuulemma jotkut hyppääjät kuten Kasperi Valto ja Philip Raimund jättivät suosiolla Planican väliin koska lentomäkihyppääminen on niin vaarallista, ja siksi henkisesti raskasta. Viikonlopun aikana nähtiinkin aivan liian monta kaatumista ja loukkaantumista liian pehmeän alastulorinteen takia. Mietin aina miten hyppääjien äidit kestävät katsella pelottavia lentomäkihyppyjä.


 



Domen paljasti Kobayashin uskomattoman liikkeen, joka auttoi hänet palkintokorokkeelle

 

Peterin kunniaksi järjestettiin hieno gaala

Ei kommentteja: