27. elokuuta 2012

Toivottavasti ihmiskunta kuolee sukupuuttoon

Kesätyöt loppuivat. Aavistin että viimeisenä työkertana jotain kamalaa tapahtuisi ja oikeassa olin. Kaikki nämä vuodet olen odottanut milloin tielleni osuisivat tarpeeksi tyhmät idootit, ja nyt niin kävi. En tiedä miten ilkeät paskiaiset pystyvät elämään itsensä kanssa. Onneksi olen menettänyt uskoni ihmisiin ja miehiin jo ajat sitten niin ei tunnu missään.



Tajusin tuossa ettei minulla ole töiden aikana ollut juurikaan öisiä paniikkikohtauksiani. Kummallista, yleensähän työtäni pidetään kohtauksia lisäävänä. No ehkä ei ollut edes aikaa nukkua. ;) Työt myös laihduttivat eli housut roikkuvat päällä.

Sopivasti kesätöiden loppumisen kunniaksi sain pahan sivuvaikutuksen keltarauhashormonista. Juoduin siis lopettamaan sen käytön. Ja sehän merkitsee kivuliasta elämää ja endon kasvua sisälläni ympäriinsä. Lisäksi tietysti sekin että jos se auttoi kilppariin. Mutta ei voi mitään, all things serve the beam ja se että pystyy hengittämään on aina kaikista tärkeintä. Aloin tuossa muutenkin tajuta mitä kaikkea kamalaa endosta voi seurata, jos sisuksia joudutaan leikkaamaan pois rankalla kädellä.

Tänään kävin Mehiläisessä työterveystarkastuksen verikokeissa. En joutunut odottamaan vuoroani yhtään kun kymmenen aikaan menin. Eipä ole mitään tietoa siitä milloin menen itse työterveystarkastukseen - kuulemma ns. vuorotyötarkastus on pakollinen? Seuraavat vapaat ajat olivat viime viikolla syyskuulle ja silloinkin niitä oli vain kolmena eri päivänä.

Kävin myös kirjastossa hakemassa varaamani kohukirjan Fifty Shades - Sidottu. Sillä olikin viimeksi katsoessa vain 33 varausta. Alunperin tätä kirjaa piti tulla kirjastoon vain pari kappaletta mutta jostain kumman syystä lisäsivät määrää edes muutamalla.

Kirjoista puheenollen luin loppuun Hyvää yötä - apua univaikeuksiin. Todella hyvä kirja, joka ei todellakaan käsittele pelkkää unettomuutta vaan ihmistä kokonaisuutena. Masennus, ahdistus, stressi, työuupumus.. Siitä en tykännyt että kirjassa käytettiin liian vaikeaa kieltä, ns. ammattislangia. Tyhmä ei-akateeminen ei tajjuu, kun esimerkiksi kerrotaan että yöllisten paniikkikohtausten hoitona on "CBT". Sama suomeksi, kiitos! Ei voi olla liian vaikeaa kirjoittaa lyhenteet auki ja suomeksi.

Pitäisi poistattaa patti niskasta. Se on vain kasvanut ja on välillä kipeäkin. Tuli vain pieneen mieleen että mitäpä jos sen poiston takia joutuu antibioottikuurille? Joko vain varmuuden vuoksi tai jos se tulehtuu. Jos näin on niin sitä riskiä en voi missään nimessä ottaa. Ja pitääkö olla jäykkäkouristus-rokotus voimassa, jos tikkiä laittelee?

True Bloodin viides kausi loppui USA:ssa. Täyttä paskaa. Sarja on nyt täysin omillaan eikä yhtäkään juonikuviota ole otettu kirjoista.

Mutta yllättäen kiinnostuin sarjasta The Walking Dead. Toinen kausi loppui juuri Suomessa, ja pitänee kai alkaa seurata sarjaa USA:n tahtiin kun kolmas kausi alkaa lokakuussa.

Kaikista eniten odotan Dexterin kauden alkua.. Kerrankin siinä tapahtuu jotain.

Ei kommentteja: