29. elokuuta 2012

3 tilausta

NetAnttilasta olisin halunnut kahdet kengät mutta mitäs hidastelin tilaukseni kanssa. Toisista eli Hummelin lasten 18 euron alekengistä oli molemmissa väreissä kokoni loppu. Toiset sentään vielä sain eli miesten kengät koossa 38, puoleen hintaan 20€.

Olin tosi tyhmä tuon paketin haun kanssa. Jo perjantaina tuli Anttilalta tekstiviesti jossa oli mm. tilausnumero ja lähetystunnus. Ihmettelin tarkoittaako tuo viesti nyt sitten sitä että paketti on saapunut perille. Vasta tiistaina tajusin että en ollut katsonut viestiä loppuun asti - kyllä siellä edempänä kerrottiin että paketti on saapunut. D'oh. Olisin voinut hakea sen jo kaksi kertaa.

Ja kun avasin paketin huomasin heti että yksi tuote puuttuu, tilaamani alennussukkahousut (5€). Tietysti. En kyllä aio maksaa tuotetta jota en koskaan edes saanut.

Taisin tehdä nyt jo neljännen mineraalimeikki-tilaukseni Meow'lta. Tällä kertaa tilasin munchkin-koon Siamese-sävystä Frisky, kun se edellinen vaan on auttamattomasti sittenkin liian vaalea. Outoa tällaiset ongelmat että jokin meikki on liian vaalea. Frisky on vaikuttanut ainakin tähän mennessä hyvältä. Hintaa tuli postikuluineen reilut 22 dollaria, kun sai 25% alennusta.



Tilasin elämäni ensimmäisen kerran Cosmopolitanin, kun sai meikkejä tilaajalahjaksi. Eniten haluaisin tilata suosikkilehteni MeNaiset, mutta siitä ei ole pitkään aikaan ollut kivaa kaupanpäällistä. Nyt tosin olisi tarjolla Favoraa mutta eipä juuri innosta kun en käytä ollenkaan kasvorasvoja ja muutkin tuotteet vaikuttavat liian tujuilta naamaani.



Ei kommentteja: