9. elokuuta 2012

Väsynyttä juttua

Taas olisin ollut valmis kirvesmurhaan kun aikaa nukkua olisi ollut kaksi tuntia ja naapurissa alettiin porata seitsemältä aamulla. Aikamoisena zombina sitä tulee mentyä joinakin öinä ja päivinä maailman kaduilla ja toreilla. Sataa, tuulee ja on seitsemän astetta "lämmintä" keskellä Suomen ns. kesää.

Taas hajosivat yhdet kengät, näköjään Animal rescuen lenkkarit kestivät tosi vähän aikaa. Alle kaksi kuukautta ja olivat kuluneet puhki kantapäistä. Anttilan kuvastossa olikin kahdet halvat kengät, pitää ehkä tilata kun nykyään saa aina ilmaisen toimituksen jos hakee pakettinsa Anttilasta. Olen kenkien suurkuluttaja.

Keilaamassa on käyty kaksi kertaa. Ennen risteilyä ja taas viime lauantaina. Yleensä olen voittanut aina mutta nyt viimeksi hävisinkin yhden sarjan. Yhden voitin pisteellä ja viimeinen meni tasan, mutta kokonaistilanteessa voitin vielä.. Sit mentiin Intron kautta Gloriaan, ja kas kummaa kun kysyttiin henkkarit. Se on aina portsarin tapa sanoa ettei haluaisi päästää minua sisälle. Mutta HAH, tälläpä kertaa oli molemmilla passit mukana.



Sunnuntaina oli vähän päänsärkyäkin, mutta sen jätti pian varjoonsa vatsakivut. Yritin taas olla kuukauden ilman keltarauhashormonia mutta eihän siitä mitään tullut kun kivut olivat niin kovat. Keltarauhashormoni on minulle tosiaan särkylääke, ilman sitä kivut olisivat hirveät. Ja yllättävää kyllä se on kenties auttanut myös joihinkin oireisiini jotka kuuluvat kilpirauhasen vajaatoimintaan. Jos näin on se tarkoittanee sitä että minulla oikeasti voisi olla kilpirauhasen vajaatoiminta. Sillä endometrioosin lisäksi keltarauhashormonin sanotaan auttavan myös kilpirauhasen vajaatoimintaan. Ja kivaa tietää sekin että endo voi johtaa syöpään tai vaikka suolenpoistoon..

Lontoon olympialaisia on tietysti tullut katsottua. Ja tullut tajuttua ettei siellä kiinnosta mikään muu kuin yleisurheilu eikä niistäkään kovin moni laji. Keskisalon kohtalo oli taas kova. Ja muuten ps. Tapsa onkin yrjökasa. No respect anymore.

Voitin kilpailusta Kuopio-rintamerkin ja muistikirjan. Vasta toiselle kerralla kun menin kaupungintalolle palkinnon haku onnistui.



Koreassa on sentään keksitty kissanmentävä sohva. Minähän haluaisin että kaikkien huonekalujen jalkoina olisivat kissojen raapimapuut. Minulla onkin käytössä ns. köyhän naisen yöpöytä: rikkimennyt ylösalaisin käännetty raapimapuu!



Että minä vihaan ihmisiä

Ei kommentteja: