14. elokuuta 2012

Painajaisten poikamiestyttö

Eilen oli tarkoitus käydä HM:llä etsimässä farkkushortseja Halloweenin Claire Redfield-asuuni. Mutta eipä tarvinnutkaan kun kirpparilta löytyi omaa kokoani (W27) olevat farkkushortsit puolella eurolla. Viime viikolla tilasin Deal Extremestä asuun tarvittavan pyssyn - se on vain parin euron typerä pyssykaulakoru. Harkitsin kyllä esim. vesipyssyä mutta en vain halua tulla ammutuksi baarissa vain siksi että joku luulee minulla olevan oikean aseen. Ja eipähän tartte sitten kanniskella sitä ympäriinsä. Tavaratila tulee olemaan Halloweenina äärimmäisen pieni kun en ota laukkua mukaan.

Repäisin ja ostin Anttilasta kirjan Karppaajan kotiruokaa, 20€. Tykkään harvoista karppaus-kirjoista mutta tätä pidin lainassa kirjastosta puoli vuotta. Viime viikolla se oli viimein pakko palauttaa..



Jännää miten NetAnttilassa eräätkin kengät ovat tarjouksessa ja maksavat 18€. Mutta itse kaupassa oli normaalihinta 40 euroa. Ja netissä normaalihinnaksi sanotaan vain 30€... Pitää siis tilata netistä - tavaratalo-toimituksella. Harmittaa sekin kun viime viikolla olisi ollut Citymarketissa halpoja tarjouskenkiä..

Enpä voi enää tilata Animal rescuesta. Enää ei ole Paypalia maksuvaihtoehtona. Kuulemma on ollut jotain ongelmia Paypalin ja heidän systeemeidensä kanssa. En ymmärrä. Eihän kellään muullakaan ole ollut mitään ongelmia Paypalin kanssa. Eli ongelma on Animal rescuen oman systeemin luuseriudessa. Ja kun yritin tilata kortilla niin oli muka jotain häikkää billing informationissa. Huok. En muutenkaan olisi tilannut enää vuodenvaihteen jälkeen kun tullijutut muuttuvat, mutta loppukiri jäi nyt tekemättä. Olisi ollut niin monta kivaa tuotetta jotka olisin halunnut. No säästyypähän ainakin rahat?

Jahka kesätyöt päättyvät pitäisi käydä hammaslääkärissä. Ja käyttää kissat hammashoidossa. Ja käydä työterveyden labrakokeissa JA työterveystarkastuksessa. Siellähän voisinkin kertoa kivoja juttuja paniikkikohtauksistani, mutta ei siitä mitään hyötyä olisi. Enhän pääse enää työterveyslääkärille asti. Ja en joka tapauksessa rupeaisi syömään masennuslääkkeitä tai beetasalpaajia.

Kuopioon avataan syksyllä Armaksen paikalle uusi baari, Club Capital. Sori nyt vaan mutta nimi ei voisi paljon typerämpi olla.

Ei kommentteja: