31. elokuuta 2012

Kontti, Jysk, Hong Kong ja Prisma

Olin käynyt Kontissa edellisen kerran kesällä 2011, mitäs muutti keskustasta hornaan. Kontissa olisi ollut paljonkin kivaa tavaraa, esimerkiksi neuletakkeja. Sallin itseni ostaa vain yhden lähinnä tavaratilan pienuuden vuoksi. Ylläri oli kun kirjoista löytyi Ihmisen fysiologia ja anatomia, todellinen löytö kymmenellä eurolla.

Seuraavaksi kävellen Jyskiin, mistä halusin uuden peiton/täkin. Minulla oli ennakkokaavailussa kaksi eri vaihtoehtoa, Flower tai Melody. Voittajaksi selviytyi Flower lähinnä siksi että sitä sai valmiissa kantokassissa. Molemmathan olivat tarjouksessa 30€, Flowerin normaalihinta 65€. Viiden vuoden takuu ei taida kattaa kissoja. Peiton pesuohjeissa oli epäkiva ylläri: Ei saa pestä alle 7 kg:n koneessa. No pesen tietysti silti.

Toteutin pitkäaikaisen haaveeni prinsessa-aiheisesta pussilakanasta. Olihan se kallis vaikka oli tarjouksessa, 28€.



Lopulta Jyskistä tarttui mukaan vähän liian paljon tavaraa, loppusumma oli yli 80 euroa mikä on minulle hemmetin iso raha. Muffinsikupit ja henkarit (harmi vaan että niitä olisi ollut samanhintaisina mutta paremmanvärisininä ja -mallisina Prismassa) olivat suunnitelmissa, mutta ostin myös mm. untuvatossut - sellaiset olen aina halunnut (7€) ja kylpyaine-pakkauksen.

Tapsa esittelee uusia mustia large-koon untuvatossuja. Hyvin tarttuu kaikki paska... kaikkeen.







Jyskin vieressä oli yllättäen Hong Kong, ja kauppakeskus Herman. Tyhjää täynnä eli hyvin menee?

Seuraavaksi vielä kävellen Prismaan, josta halusin lähinnä Urtekramin uutta Koivu-sarjaa. Ostin vain shampoota, kosteusvoide ei inspiroinut. Ja viimein löysin pienen vesipistoolin Claire-asuuni, puoleen hintaan eurolla.

Ei kommentteja: