29. elokuuta 2012

Tahtoo epätoivoisesti apua endometrioosiin

Koska en voi enää käyttää keltarauhashormonia (harmittaa että sitä jäi yksi käyttämätön putkilo) endometrioosi-kipujeni hoidossa olin pakotettu etsimään muita vaihtoehtoja. Laitoin iHerbissä hakuun 'endometriosis' ja kyllähän sieltä jotain löytyi.

Pycnogenol eli rannikkomännyn kuoriuute. Olin lukenut tästä tuotteesta aikaisemminkin. Sen luvataan auttavan suunnilleen kaikkiin maailman vaivoihin, mutta enpä tiennyt että myös endometrioosiin, ihan tutkitustikin.

Pakkomielle on pakkomielle, ja ryntäsin heti aamusta Sokokselle katsomaan valikoimaa. Siellä oli kolme eri Pycnogenol-tuotetta. Kahdessa oli epätoivottuja aineita (maissitärkkelys ja maltodekstriini), joten valitsin Pycnogenol Easy Lifen, jota olinkin jo netissä katsellut. Saa nähdä onko mitään vaikutusta mihinkään ja saanko sivuvaikutuksia.


Toinen tuote mihin iskin iHerbissä silmäni on Lady's Mantle. Arvostelujen perusteella vaikuttaa lupaavalta, joten pitää kokeilla. Olen jo pitkään meinannut tehdä iHerb-tilauksen. Tai monta, sillä tullirajat muuttuvat vuodenvaihteessa.

Ei kommentteja: