29. elokuuta 2011

Shoppailumaniaa

Viime aikoina olen ostanut ihan liikaa tavaraa netistä, lähinnä eBaysta. Päivä jona en ole ostanut mitään on tuntunut erikoiselta. Toki ostokset ovat olleet pieniä ja olevinaan tarpeellisia. "Minä tarvitsen tuon väriset tuon malliset housut." Ja toki minun oli pakko saada suosikkikynsilakkani (Maybellinen Watershine Diamonds) jota ei ole vuosiin ollut Suomen tai ainakaan Kuopion kaupoissa, vaikka olin sopinut itseni kanssa etten enää osta kynsilakkoja ollenkaan. Onneksi olen myös hävinnyt monia huutokauppoja.

No kenties pahiten retkahdin kun tein viimein ensimmäisen tilaukseni Animal rescue siten kaupasta. Olen katsellut sen tavaroita kuolaten jo monet kerrat aikaisemminkin. Suurin syy miksi en ole aikaisemmin tuolta tilannut oli pelko ja epätietoisuus tullimaksuista. Mutta eipä niitä mennytkään vaikka tilasin yli 50 dollarilla. Ja paketti tuli perille nopeasti, 10 päivässä. Nyt uskaltaa sitten tilata uudestaankin...

Tilasin kissalaukun jonka olen halunnut kauan. Oli nyt tarjouksessakin, $18.80 ($28.95).


Sekä tassukuvioisen mekon, josta taisin ostaa viimeisen varastossa olleen mustan JA S-koon.


Jo edellisenä päivänä meinasin tilata mutta onneksi en tehnyt niin, nimittäin seuraavana päivänä sai postikulut (10 dollaria) ilmaiseksi jos tilasi yli 50 dollarilla.

Ostin eBaysta jo joulukortitkin kun tuotot menivät hyväntekeväisyyteen, kissojen hyväksi. Ei sillä että minulla olisi ketään joille lähettää joulukortteja... Ja ostin myös hyväntekeväisyyskissaseinäkalenterin ensi vuodelle.

Yhden eBay-mekon kanssa oli vähän outoja juttuja. Kohteen otsikossa oli eri väri kuin kuvassa. Huusin mekon kuitenkin, sillä kumpikin väri olisi käynyt minulle. Jotenkin sitä oletti että kuvan väri olisi se oikea, mutta eipäs ollutkaan. Pahempi juttu oli se että kohteen mukaan mekon koko on 8, mutta se onkin 10. Ja kenties oudointa on että mekko oli lähetetty Saksasta, vaikka myyjä on olevinaan UK:sta. Tuolla myyjällä on satoja kappaleita pelkkää positiivista palautetta, mutta minun kohdallani ihan kaikki ei mennyt putkeen.

Piti käydä Jyskissä ostamassa 10 euron vaateteline. Koska tämän asunnon ns. vaatehuoneessa ei ole vaaterekkiä ja koska tarvitsen säilytystilaa uusille... mekoilleni. Hinta oli ainakin kohdillaan. Lisäksi ostin 10 kpl henkareita kun alkoivat loppua kesken. Ja vasta samana päivänä tajusin mistä voisi löytyä haluamanilaisia henkareita, no eBaysta tietysti. Sellaisia pehmeitä satiinisia... ostin niitä sitten Aasiasta asti. Vaikeinta oli päättää väristä. Vaaleanpunaisia vai vaaleansinisiä? Harmittaa sekin että ostin Jyskistä noita kiinalaisia henkareita kun Citymarketissa olisi sitten ollut suomalaisia sama määrä samalla hinnalla. Per...



*************

Jo aikaisemmin...


Hankin uuden verhon keittiöön. Tässä nykyisessä asunnossa kun on peräti kaksi ikkunaa keittiössä ja minä omistin tasan yhden keittiönverhon, sekin saatu äidiltä. Verhot ovat ihan liian kalliita kukkarolleni, alkaen noin 15 euroa. Ja kaikissa tuntuu olevan ruutua tai raitaa, joita inhoan. Ainoa vastaan tullut keittiönverho josta tykkäsin oli tämä, eBayssa. Se on sininen ja siinä on delfiinejä, mitä muuta voisi muka toivoa?


Tosin sitten vasta huomasin että Elloksella olisi ollut verhokappoja jopa alkaen vain 3 euroa. Ja niin paljon muutakin ale-kamaa että melkein sorruin tilaamaan... Elloksella on aina parhaat alet.

Viikkoja sitten minuun iski hirveä yläosa-kriisi. Sain päähäni ettei minulla ole tarpeeksi tai ainakaan oikeanlaisia yläosia. No ei ole kyllä vieläkään, vaikka ostin parin päivän sisällä niitä huutiksesta neljä kappaletta.


Nyt vasta keksin kivan (koru)kuvion olemassaolon, sydän jolla on siivet. Tähän asti toivelistalla on ollut kultainen enkeliriipus, mutta nyt pitää saada tuollainen siivellinen sydänkin. eBayssa tietysti riittää valikoimaa, mutta suurin osa on tietenkin rihkamaa tai hopeaa, ja kultaahan sen olla pittää.


Tosin nyt sain idean pukeutua tänä Halloweenina mustaksi enkeliksi, ja tajusin että sillä tekosyyllähän saisin hankkia tuon aiheisia koruja, sillä ne sopivat enkelille. Vai eikö muka?

Ei kommentteja: