16. elokuuta 2011

Hysteerinen hullu

Viime viikolla sain taas vaihteeksi päävamman kun laatikon kansi putosi päähäni taas vaihteeksi. Vandalisoin syyllisen. Kumma etten ole vielä saanut valituksia tai sakkoja.

Pelkään nykyään jäykkäkouristusta aina kun saan pienenkin haavan. Kaktus putosi käsilleni ja sopivasti juuri seuraavana päivänä lehdessä julistettiin että jäykkäkouristuksen voi saada vaikka ruusunpiikistä. Löysin jopa rokotuskorttini. Olen saanut jäykkäkouristusrokotuksen viimeksi vuonna 1990. Suomessa suositus on 10 vuoden välein, Tanskassa 20 vuoden. Kumpaako pelkään enemmän, jäykkäkouristusta vai rokotteen mahdollisia sivuvaikutuksia?


Näin jokin aika sitten unen jossa olin... trapetsitaitelija/akrobaatti. Esiinnyin Kuopion Sokoksen aulan kattorakenteissa, laulaen Sheryl Crown Bond-biisiä Tomorrow never dies. Eniten ihmettelen biisivalintaa, en edes muistanut kaikkia sanoja.

Löysin uuden suosikkiteen: Pirkan sitruunatee. Vain mustaa teetä ja aromia. Hyvää ja halpaa. Ei köyhällä ole varaa aitoihin makuihin vaan pelkästään aromeihin.

Vaihdan kännykkäliittymän Soneralta Saunalahdelle. Sonerassa ärsytti monikin asia, mm. se että laskuni meni sähköpostiin joka ei ole enää edes olemassa. Minkään muuttaminen netissä ei onnistunut. Saa nähdä mitä vaikeuksia tuosta vaihdosta seuraa.

Ei kommentteja: