30. elokuuta 2011

Sain pakkomielle-mekkoni

Se taisi olla heinäkuussa kun eräänä yönä selailin mekkoja eBayssa. Käskin jo itseni lopettaa sillä eihän niillä vihoviimeisillä sivuilla voisi mitään minulle olla. Jatkoin kuitenkin ja kappas, juuri viimeiseltä sivulta löytyi pakkomiellemekkoni. Se oli tasan toinen kerta kun näin kyseisen mekon eBayssa - tai missään. Kokokin oli täsmälleen oikea.

Mutta mutta... lähetys oli vain Englantiin. Kysyin kuitenkin myyjältä suostuisiko lähettämään Suomeen. Myyjälle se kävi mutta koska kohteessa oli vain UK en pystynyt mekkoa silti huutamaan. Kohde sulkeutui mutta onnekkaasti kukaan muu ei napannut mekkoa itselleen.

Myyjä lupasi selvittää paljonko postikulut Suomeen ovat ja laittaa sen jälkeen mekon uudelleen myyntiin niin että minäkin pystyisin sitä huutamaan. Tässä postikulujen selvittämisessä kestikin sitten kauan... monta viikkoa. Luovuin jo toivosta. Minä toki ne postikulut olisin tiennyt ja yritin myyjällekin ehdottaa summaa, joka olikin sitten se oikea.

Lopulta myyjä kuitenkin laittoi mekon uudestaan myyntiin, ja huusin sen itselleni. Ketään muuta ei kiinnostanut rupuinen unelmamekkoni. Kiinnostavinta oli tietysti se että ensimmäisellä kerralla mekko oli vielä uusi, mutta toisen kerran myyntiin tullessaan se olikin jo kerran käytetty. Mielenkiintoista.

Mutta loppujen lopuksi mekko ei ihme kyllä edes hävinnyt postissa ja sain sen itselleni tänään 30.8. Mission completed? Onko minulla vielä muka joku syy selata eBayn mekkoja?!

Ja pakkomiellemekkonihan ei ole sinällään mitenkään erikoinen. Se on Asoksen yksinkertainen t-paitamekko, jonka kuva-aiheena on ukkonen New Yorkin yllä. I guess I <3 NY. Suunnilleen ainoa paikka maailmassa jossa haluaisin käydä.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Blogissani on käynnissä Travalo aiheinen kilpailu.
Käy osallistumassa:
http://annisuvisuo.blogspot.com/2011/08/travalo-kilpailu.html

Anna ja Anniina kirjoitti...

Kiva, että sait loppujen lopuksi mekkosi! :)

Anniina