18. elokuuta 2011

Maanantain ostosreissu

Maanantaiaamuna 15.8. töiden jälkeen koin järkytyksen kun huomasin että jääkaapissa oli kissanruokaa. Olin unohtanut sen sinne kenties jo edellisenä keskiviikkona eli roskiin meni. Kantsii näköjään olla syöttämättä kissoille yksittäispusseissa olevaa ruokaa ja "säästää" ostamalla noita purkkeja ym. joita täytyy jääkaappiin tunkea. Ne ovat niin epäkäytännöllisiä kun pitää aina odottaa että lämpiäisivät ennen kuin voi kissoille antaa. Ja kissat mankuu nälkäisinä vieressä.

Zooplussan kissanhiekkapaketti saapui maanantaina ihan suht aikaisin eli puoli yhden jälkeen. Mentiin sit keskustaan. Yleensä käyn ensin Kivalla kirpparilla ja sitten Citypörssissä, tällä kertaa päinvastoin. Ostin Citypörssistä lukion terveystiedon kirjan 4 eurolla. Niin tottakai Kivalla kirppiksellä olisi ollut se sama kirja euron halvemmalla ja parempikuntoisena. Harmittaa hitosti. aaaaargh

Harmittaa sekin etten ostanut kun Citypörssissä oli lautapelit Kummituslinna ja Hassut hevoset... en ole ihan varma tuosta nimestä. Minulla oli tuo hevospeli lapsena mutta olin unohtanut sen olemassaolon.

Uskaltauduin käymään Kuopion torilla olleessa Royal Caninin rekassa. Siellä oli pelkästään ruokanäytteitä ja mahdollisuus osallistua kilpailuun jossa voi voittaa kissan tai koiran ruuat vuodeksi. Steriloidun kissan ruokanäytteet olivat loppu. Sain sit 3 muuta näytettä kun sanoin että on 3 kissaa + yhden märkäruokanäytteen.

Keskustan Mustissa ja mirrissä ei ollut jäljellä steriloidun kissan tarjousruokaa, joten jääpi kai sitten osallistumatta Royal Caninin kilpailuun jossa voi voittaa 50 000e. Ellen sitten jaksa käydä toisessa.

Anttilassa olikin todellinen löytö, Twilight-muistikirjat 5 eurolla, normaalihinta 20e. En pidä niitä tietenkään itselläni enkä edes anna lahjaksi äidille vaan pistän palkinnoksi plokiini.

Söin monta päivää kasvisruokaa, täytettyjä paprikoita joissa ei ole lihaa. Mitenhän pahasti hemoglobiini tippuisi jos ei söisi lihaa ollenkaan. Monet lihat on ruvennu jotenkin ällöttämään. Pitkään söin koko ajan lähinnä kanaa, nyt en ole syönyt kanaa ollenkaan moneen kuukauteen. En itsekään oikein tiedä mitä lihaa sitten olen syönyt. Lähinnä kai kalaa (lohta) ja jauhelihaa. Tölkkiporsaanlihakastiketta. Kaksi viimeksimainittuakin on alkanut ällöttää, samoin kuin se Lidlin kanakastike.

Luin Don DeLillon kirjan Cosmopolis. Siinäpä olikin harvaisen tylsä ja täysin turha opus. Ei mitään järkeä missään. Ihmisten dialogissa ja monologissa ei ollut päätä eikä häntää. Tuo kirja on ilmiselvästi tarkoitettu minua paljon älykkäämmille ihmisille. Syy miksi luin kirjan on se että siitä on tulossa elokuva.

Ei kommentteja: