25. elokuuta 2011

Ilmainen raapimapuu Zooplussalta

Tein reilun viikon aikana tasan kolme eri tilausta Zooplussalta: Ensin itselleni, sitten kaverille ja sitten vielä yhden jonka mukana sain ilmaisen raapimispuun. Niitä paketteja tuli sitten aika monta ja viimeistä lukuunottamatta oli vielä sama posti-ihminen tuomassa, ei käynyt kateeksi. Teki mieli sanoa että vielä paljon pahemminkin voisi olla: Edellisessä talossa ei ollut hissiä. Voipi sanoa että nyt on kaapit täynnä kissanruokaa.

Zooplussalta sai ja saa vielä 7.9. asti 139 ilmaista bonuspistettä jos tilaa yli 139 eurolla, ai kun kivaa. Tiedän jo mitä haluan bonuspisteillä seuraavaksi...

Sain siis kerättyä tarpeeksi pisteitä ilmaiseen Alicante-raapimapuuhun. En tiedä oliko se kieritetty kissanmintussa vai mikä oli syynä siihen että Kali hullaantui puuhun täysin. Nuoli ja puri ja kiehnäsi. Ja makoili ylätasolla tuntikausia.


Ja Ollekin tykkäsi, mutta äiti ei päästänyt ylätasolle.




Alicante-puuta on kehuttu, se on saanut Zooplussan arvosteluissa vain viittä tähteä. Täytyypä kuitenkin nyt todeta että kestävä se ei ole. Samana päivänä kun saapui tämä uusi ilmainen Alicante-puu, edellinen Alicante hajosi. Ylin osa puusta oli ollut vinossa jo jonkin aikaa, luulin että se oli vain löystynyt mutta muovinen kiinnitysosa olikin hajonnut kokonaan.

Suurimmassa osassa kissojen raapimapuista taitaa olla muoviset kiinnityosat. Ne eivät kestä, se tuli todettua jo jokin aika sitten kuin ensimmäinen raapimapuuni hajosi. Äskettäin ostamassani, kattoon asti olevassa Atlas-puussa kiinnitysosat ovat metallisia. Toivoa siis sopii että se kestäisi kauemmin. Mutta tässä kissojen raapimapuiden huonossa kestävyydessä ei ole mitään järkeä. Jatkossa pitäisi kai ostaa vain sellaisia puita joissa kiinnitysosat ovat metallia, mutta eipä tuota ominaisuutta taideta kertoa esim. Zooplussan tuotekuvauksissa.

Ei kommentteja: