14. elokuuta 2011

iHerb & pahat hajut

Miksiköhän minulla ei ole aivoja? Inhoan laventelin tuoksua kosmetiikkatuotteissa. Silti ostin suihkugeeliä JA kasvovettä jotka haisevat laventelilta. Suihkugeelin kohdalla halusin olevinaan rentouttavan tuotteen enkä oikein tajunnut että siinä on laventelia. Ja sitten halusin hellävaraisen ja miedon kasvoveden. Sellaisen löytäminen iHerbistä on yllättävän vaikeaa. Kun nyt tajusin ettei kasvovedessä saa olla laventelia eikä witch hazelia niin... valikoima on olemattoman pieni.

Elastin & collagen-kasvovettä käytin jo yhden pullon ja tilasin toisenkin. On ainakin tarpeeksi mietoa eikä haise pahalle tai voimakkaalle. Olen tosin niin idiootti etten tajua miten elastiinia ja kollageenia sisältävä tuote voi olla... eläimetön. Jossain vielä väitetään että kosmetiikkatuotteessakin olevasta elastiinista voi saada peräti vaikka hullun lehmän taudin. Puhumattakaan kollageenipillereistä? Joita en ole vieläkään uskaltanut syödä.

Tällä kertaa tilasin siis iHerbistä tällaisen satsin. Ajattelin viimein kokeilla monivitamiinia, onko sillä mitään vaikutusta mihinkään. Oli vaikea valita multivitamiinia. Jostain syystä halusin raudattoman, kai kuvittelen että raudasta menee maha sekaisin.


Edellisellä paketilla meni melkein kuukausi tulla perille, luovuin jo toivosta. Toivottavasti tällä kertaa tulisi normaalisti reilussa viikossa.

Pitää varmaan tehdä toinen tilaus heti perään kun nyt sitten saa tilaukset ilman postikuluja keskiviikkoon asti.

Pitää myös todeta että Lidlin Suhada Nature-sarjan jalkarasva tuoksuu todella ihanalle. Omenalle. Pitänee hankkia tuota sarjaa lisää jos tulee taas Lidliin myyntiin.

Ei kommentteja: