18. heinäkuuta 2011

Tilasin netistä työtuolin

Raaskinpa viimein tilata itselleni uuden atk-tuolin. En ole halvemmalla löytänyt tuolia jossa on säädettävät käsinojat. Saa nähdä onko niistä mitään apua käsivarsi/ranne/hartiakipuihin.

Alennusten jälkeen maksettavaa jäi vajaat 91 euroa. Kotiinkuljetus maksaa onneksi vain 4e enemmän kuin tavalliset postikulut. Tämä oli nyt sitten toinen kerta kun tilasin ON24-nettikaupasta. Tällä kertaa toimitusajaksi sanotaan viikko, saapa nähdä..

Liityin kanta-asiakkaaksi vuosia sitten, joten sille tilille onkin kertynyt kiitettävästi rahaa. Harmi vaan kun nykyään voi käyttää vain osan kertyneistä rahoista eikä kaikkia kerralla...

Kantsii siis liittyä huonekalukauppa ON24 kanta-asiakkaaksi käyttäen koodia ACSODMG niin saa heti 15 euroa (normaalisti 10e) ilmaista rahaa tililleen. Ja jatkossa aina euron parin viikon välein. Kivasti kertyy pääomaa jos joskus sitten päättää jotain tilata.

Tuonne olikin tullut myyntiin aivan ihania tauluja. Minulla ei vaan tietenkään ole niihin varaa joten tyydyn varastamaan kuvat blogiini. More to come..

Ei kommentteja: