28. heinäkuuta 2011

Kesän viimeiset bileet

Ensimmäinen lomantuuraus loppui viime viikolla. Oli sitten myös tämän kesän viimeinen vapaa viikonloppu, ja sen kunniaksi piti tietysti pilettää. KUUMA oli.

Mentiin ennen klo 23 Passioniin kun vielä ilmaiseksi pääsi. Paikka oli tupaten täynnä teinejä ja sovittiin että tänne ei enää ikinä tulla. Tarkoitus oli saada maistaa jotain uutta Absolut-vodkaa. Jotain Absoluteja olisi jopa ollut mutta kappas vaan, kivennäisvesi loppui juuri! Ja moni muukin juttu. Luuseria. Kyllä säälitti baarimikko joka joutui myymään monille ei-oota.

Illan Absolut-tavoite jäi siis toteutumatta. Pitää kai mennä joskus Introon katselemaan mitä Absolut-valikoimaa siellä on.

Mentiin Armakseen klo 23 jälkeen ja oltiin ensimmäiset asiakkaat, vaikka paikka oli kaiketi avautunut jo klo 22?! Siis mitä ihmettä? Ei siellä ainakaan ketään ollut. Kotona olin 10 yli 2. Tällä kertaa ei ollut pahaa oloa.


Olle sairastui mystisesti edellisenä eli perjantain ja lauantain välisenä yönä. Oksenteli ja ripuloi. Rupesin nukkumaan kolmen aikaan aamuyöllä ja heräsin seitsemän aikaan. Siinä välissä heräsin aika monta kertaa, siivoamaan Ollen oksennuksia ja kerran heräsin kun Tapsa kiipesi ylös tuuletusikkunaa.

Olle oksensi vielä aamun alkajaisiksikin. Kun yritin tarjota sille ruokaa se vain lipoi kuivia huuliaan. Ostin apteekista Canikur Prota. Kun tulin kotiin luulin ettei Olle ollut oksentanut poissaoloni aikana (oli kyllä, makkariin). Yritin tarjota sille Whiskasin kissanmaitoa mutta ei kelvannut. Sitten keksin valuttaa kylppärin lattialle vettä ja vein Ollen sinne. Olle nuoli vettä lattialta ja sen jälkeen vielä vesikupistakin. Seurasin oksentaako se veden pois, ei onneksi.

Myöhemmin annoin Latzia vedellä höystettynä ja Olle söi, eikä onneksi oksentanut. Muut kissat eivät sairastuneet joten kyseessä ei kaiketi voinut olla mikään tarttuva juttu. Ainoa normaalista poikkeava juttu jonka keksin oli se että Olle nuoli molemmat käteni kokonaan pari tuntia sen jälkeen kun olin rasvannut ne. Mutta tämä tapahtui käsittääkseni vuorokausi ennen oireiden alkamista.

Kolme yötä myöhemmin Olle oksenteli ja ripuloi taas. Vointi sillä oli onneksi normaali, toisin kuin lauantaina.

Olle sai saalista ensimmäisen kerran! Pari tuntia se jahtasi kärpästä keittiössä, nousi takajalkojen varaan raapimapuun päällä yltääkseen kattoon asti, ihme ettei tippunut... Lopulta se sai kärpäsen tapettua ja syötyä vaikka tiputtelikin sitä totuttuun tyyliin ulos suustaan monet kerrat. Olle on innoikkain saalistaja mutta yleensä Tapsa korjaa sen työn hedelmät. Tällä kertaa Tapsa oli luovuttanut jo aiemmin kun kärpänen pysyi sitkeästi liian korkealla.

USA:ssa on alkanut viime kuussa uusi scifi-sarja Falling Skies, joka on ollut niin suosittu että toisestakin kaudesta päätettiin heti. Pääosassa on Teho-osaston Noah Wyle. Tietokoneeni sammuu nykyään AINA kun katson sillä jotakin videota. Tuonkin sarjan kaksiosaisen jakson sain katsottua kokonaan vasta monen yrityksen jälkeen. Puhumattakaan Supernaturalista...

Missasin myös vihoviimeisen sukkulan maahanpaluun em. ongelman vuoksi. Sukkulan piti palata Suomen aikaa 12.56. Kello oli 12.57 kun Nasa-tv:ssä alkoi viimein näkyä jotain ja pam, tietokone sulki itsensä. Kiitti mulle riitti... Argh.

Ostin itselleni Karvinen-lukuvuosikalenterin! Hintavertailu kannatti, Anttilassa Karvisen hinta oli 14.95e, Sokoksella 11.95e. Nuorena minulla oli aina sellainen ja vielä tämän vuosituhannen alussakin, mutta kovin tyhjää täynnä ne olivat loppuvaiheessa. Nyt päätin että sellaiselle olisi mukamas taas käyttöä. No jos ei muuta niin voipahan ainakin merkitä mitä ruokaa on kissoille milloinkin antanut, ettei tulisi annettua samaa ruokaa peräkkäisinä päivinä.

1 kommentti:

my work kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.