6. heinäkuuta 2009

Paperipussin hyökkäys

Tapsalla ei ole ollut helppoa viime aikoina. Ulkoilureissun lisäksi muutakin kamalaa on tapahtunut.

Toissaviikolla sain työnantajalta jo toisen samanlaisen t-paidan sekä täysin turhan mukin. Ne oli pakattu paperikassiin jonka kotiin tullessani laskin lattialle. Tapsa meni tietysti heti tutkimaan mitä kassissa on. Sen pää jäi kiinni paperikassin kahvaan. Juuri kun olin kurottamassa auttamaan Tapsan pois pulasta se tajusi tilanteen ja sai hirveän hepulin. Se juoksi kuin päätön kana ympäri huonetta mielettömällä vauhdilla, kunnes kassi hajosi. Tapsa oli sängyn alla kassin kahva vielä kaulansa ympärillä. Se jopa antoi minun leikata kahvan irti.

Tapsa oli pitkään todella varuillaan. Se kulki hitaasti ja varovasti tutkien ja haistellen kaikki paikat. Pupillit olivat jättisuuret. Tapsa kai pelkäsi että paperikassi vaanii jossain nurkan takana odottaen uutta hyökkäysmahdollisuutta.

Viime viikolla tuli Zooplussalta paketti. Tapsa ei siitä ikinä tykkää ja ryntäsi piiloon turvapaikkaansa eli raapimapuun koloon. Ihan heti se ei sieltä suostunut tulemaan pois. Sillä eihän sitä ikinä tiedä lähtikö paketin tuoja varmasti pois.

Ei kommentteja: