13. heinäkuuta 2009

Isoja uutisia

Kävin tänään lähikaupassa. Ostin jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua, pitkästä aikaa Pirkka-kissanruokaa ja kivennäisvettä. Palautin pulloja tai siis tölkkejä. Vein kolmenlaiset roskat: biojäte, pahvi ja paperi. Satoi ja sataa vettä, silti laitoin jalkaan avonaiset kengät ilman sukkia. Tein salaatin. Se ei kannata, sillä leikkasin kurkkua paloitellessa sormeen. Noh ainakin vampyyrit tykkäävät. Pitää pysyä valmissalaateissa.

Maistuis varmaan... (not)

Olin ajatellut käydä huomenna taas Lidlissä katsomassa olisiko siellä tällä kertaa jugurttia, mutta enpä käykään. Syitä: ehkä siellä ei ole nytkään jugurttia. En ole syönyt viimeksi ostamiani kermaviilejäkään. Ja haluan syödä mansikoita.

Kiroilu on särkylääke Pitää siis ruveta vittu perkele saatana

Ne, joilla on paljon ystäviä, elävät noin 20 prosenttia pidempään kuin ne, joilla on vähän ystäviä. Ai kun kiva. Ystävien vähyydellä on yhtä suuri vaikutus kuolleisuuteen kuin tupakallakin. Ai kun kiva. Seuraa karttavilla ihmisilläkään ei kuitenkaan ole suurempi riski kuolla. Mutta jos ihminen on vastoin tahtoaan yksin ja kokee olevansa yksinäinen, on tilanne eri. Ystävien määrällä ei siis ole väliä, vaan sillä, tunteeko itsensä yksinäiseksi. Onneksi en tunne.

Ei kommentteja: