21. tammikuuta 2008

Tuli käytyä tänä aamuna pitkästä aikaa vähän ostoksilla. Kolme tuntia vierähti. Olisin voinut jatkaa pitempäänkin mutta olin unohtanut ruokkia kissan. Siitä tulikin mieleeni... Näin pari yötä sitten usein toistuvan unen. En ollut muistanut ruokkia marsuani Nöpöä viikkokausiin. Silti se oli hengissä ja katseli minua kysyen silmillään miksi minut unohdit? Viime yön unessa sain potkut töistä. Totesin vaan että "good riddance". Saa nähä miten tosielämässä käy.

Cityssä menin ensin Konttiin, siellä ei ollut mitään. Hyvä niin sillä olen nykyään ihan tarpeeksi koukussa huutikseen. Vein postiin kirjan jonka jopa sain myytyä. Reissuni varsinainen tarkoitus oli käydä Suomalaisessa kirjakaupassa, ostamassa alennusmyynnistä kirja Pikku prinssi 8 eurolla. Lukiossa tehtiin Sherryn kanssa siitä esitelmä. Mutta eipä sitä kirjaa ollut jäljellä, damn. Myöhemmin tajusin että olisin voinut käydä myös Suomalaisen toisessa myymälässä, mutta se jäi toiseen kertaan. Ostin sitten Richard Scarryn kirjan Iloinen esikoulu, puoleen hintaan.


Projektini kerätä lapsuuteni kirjoja edistyy hyvin. Näin kaupassa vauvakirjan Kulta-aika lapsuuden. Sen ostaminen ei hyödyttäisi mitään, sillä sisälle kirjoitettuja juttuja ei saisi takaisin. Harmittaa sekin että yhdessä muutossa hävisivät pikkuveljeni kolme vauvakirjaa, jotka MINÄ olin täyttänyt. Piirsin pienoisen jalan ääriviivat ja leikkasin ja teippasin hiustupsun...


Alkosta ostin vaihteeksi vodkaa. Vastikään sain tietää senkin ettei Alkossa käy henkilöllisyyden todistamiseen kuvallinen kelakortti. Onneksi minulta ei ole henkkareita kysytty kun harvemmin on passi matkassa. Olisihan se noloa jos ei kolmekymppisenä saisi viinaa ostettua. Alustavasti oli viikko sitten puhetta että taas tänä viikonloppuna lähdettäisiin. Kroppa olisi kyllä kovilla viinan kanssa, kun jo viimeksi oli niin hirveä krapula.

Carlsonilta ostin mm. toisen kissamukin. Olen ruvennut juomaan teetä niin urakalla että tarvitsen lisää teemukeja kun harvemmin jaksan tiskata.


En ole vieläkään hakenut työnantajalta joululahjaa. Yritin taas soitella mutta eipä yksikään kolmesta pomosta ollut paikalla.

Sherryn kissa Brady voitti viime viikonloppuna Helsingin kissanäyttelyssä molempina päivinä.

Ei kommentteja:

Pizza-online.fi